24 Maijs 2008 @ 20:18
Par vakarnakti un gaidāmo Praidu  
Visa garā vakara gaitā, beigās ieklīdām Essential. Mūzika laba, cilvēki ar nebī pārāk daudz, bija kur izvērsties un padejot, BET.. dikti daudz geju puiku tur visriņķī, no kuriem viens mēģināja nocipīt manu vakara pavadoni un miesassargu Ninzulīti. nekaunīgi flirtējot, līdz pat Ninzītim sāka piesarkt vaigi! :D Smieklīgi!
Man nau nekas pret geju puikiem, tieši pretēji.. ja grib "sisties dibenā", lai dara, BET, pirmkārt, ne sabiedriskās vietās (vakar, brīžiem Essī bī novērojami diezgan mulsinoši un nepatīkami skati tieši no geju puses) un nevajag visiem iet skaļi reklamēt: "MUMS PATīK SISTIES DIBENā UN TAS IR NORMāLI!!!" Manuprāt, normāli tas būs arī, ja viņi to neizkliegs visai Rīgai un tālāk. Nez, vai, tiešām, viņi domā panāk pozitīvu attieksmi no sabiedrības, bļaustoties: "I'm gay and I'm proud of it"? Domāju, ka drīzāk, viņi tā panāks pretēju efektu! Lai, tak, dara ko grib savā nodabā, viņiem pat ir ierīkotas savas izklaides vietas, kur var tusēt starp savējiem, utt. Tik neatbalstu viņu centienus panākt adoptācijas tiesības, jo manuprāt, bērnam ir jāaug ģimenē, kur mamma ir sieviete un tētis - vīrietis! Tas tā, īsumā!
 
 
Garastāvoklis:: calm
 
 
( Post a new comment )
AS[info]puika on 24. Maijs 2008 - 20:30
lol, neesmu redzējis vēl NEVIENU eksemplāru, kuri būtu ņēmušies sabiedriskā vietā. Daudzi pārprot vai nesaprot tā pasākuma nozīmi. Proti, ideja ir par to, lai viņiem būtu tādas pašas tiesības, kā visiem pārējiem. I viss. Lielāks bullšits ir ģimenes dienas, kur sapulcējas visi sektanti. A par pašu praidu - man ne silts, ne auksts. es tāpat neesmu tajos laikos centrā, tā kā mani tas neskar.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Lienita[info]spindzeliite on 25. Maijs 2008 - 23:34
Mmm.. aizej uz Essential.. tur, pieļauju, līdz 31. datumam, pārsvarā homoseksuāla tauta tagad ir lielākā skaitā, nekā heteroseksuāla - tur nw to vien var redzēt!!!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)