08 Maijs 2008 @ 12:21
Bõõõõõõõõõrings  
Visas dienas vienādas: (ja paveicas, pa vidu ir kāds Vertigo mēģis, kas arī nau ilgi bijis)

Pamosties --> sakop sīcīti --> pabaro --> noliec čučēt diendusu --> pati sakopies --> paēd brokastis --> paspēlējies ar sīcīti --> pabaro viņu --> paēd pati pusdienas, ja sanāk laiks --> sagatavo savam vīrietim ēdamo --> sagaidi viņu mājā --> sakop sīcīti uz gulēt likšanu un iemidzini --> tad lūri TV, kamēr tavs vīrietis sēž pie kompi vai sēdi pie kompi, kamēr tavs vīrietis lūr TV --> ej gulēt.

Vai tiešām mūsu 3 gadu kopdzīvē ir iestājies tas periods, ka vīrietim bez ēšanas, TV un seksa nekas cits neinteresē? Kur ir tie skaistie brīži, kurus pavadījām divatā, kad līdz rītam parējām sēdēt uz pal,odzes un pļāpāt par pilnīgi visu vai vizināties mašīnā.. tāpat, uz nekurieni.. kā tagad mana jaunākā māsa ar savu puišeli? :(
APNICIS!
 
 
( Post a new comment )
[info]zanda on 8. Maijs 2008 - 12:40
Nu ģimenes dzīvi tu nevaru dēvēt par garlaicīgu. Tu esi pasaulē, kurā ir jāpiekāpjas. Ir beidzies jautrais periods, ar iemīlēšanām, ķiķināšanām un visādām citādām sīkām lietiņām. Nāksies pieaugt tomēr :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Lienita[info]spindzeliite on 8. Maijs 2008 - 13:07
Visa dzīve nevar sastāvēt tikai no piekāpšanās.. negribās ticēt, ka visi ģimenes cilvēki pasaulē ir nelaimīgi, jo to vien dara kā piekāpjas..
Kāpēc tad ar to pašu savu vīrieti nevarētu būt visas tās ķiķināšanas un ampelēšanās? Kāpēc ir jāpaliek tik sasodīti garlaicīgam? :(
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]zanda on 8. Maijs 2008 - 13:11
Pajautā to savai mammai :)
Izaugs bebis liels, varēsi nodoties ampelēšanai.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Lienita[info]spindzeliite on 8. Maijs 2008 - 13:19
Ahj.. bebis tur ņipričom!!! Ar bebi ņemos es un laiks ko ar viņu pavada Raimis nekādā gadījumānevar būt par iemeslu tam, cik viņš ir palicis garlaicīgs!
Negribu dzīvot kā mana mamma un tēvs un nedarīšu tā! Tas nav pareizi!!!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]zanda on 8. Maijs 2008 - 13:51
Nu lai tev sauļ izdodas :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)