Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

piektdienas, sapņi, sex, iPad @ 11:01 am

[info]spike:

Sveiks dārgais internet,

Man liekas, ka vienmēr tās piektdienas ir patīkamākas dienas par citām, un tādu varētu būt vairāk. Bet tad viņās tāpat būtu jāstrādā. Līdz ar to vienīgais, kas atliktu ir strādāt piektdienās vairāk. Un tas jau būtu mazliet demoralizējoši.

Tātad šodien aizdomājos par to, ka cilvēkiem patīk lasīt par seksu un intīmām dzīves niansēm. Pat te lasīju, ka cilvēki pieļauj šādu iespēju. Nolēmu iet līdzi tam, kas ir moderni un aprakstīt savu intīmo seksa dzīvi. Es domāju, ka ilustrēšu katru sīkāko detaļu un intīmāko momentu. Tātad man tādas nav.

Bet savādāk šodien man lieku reizi gribās uzzināt kāds ir cilvēku viedoklis pret sapņiem. Vai Jūs ticat sapņiem kā zīmēm ? Jo man šonakt bija kaut kādi izteikti sapņi, par lietām, kas mani nosacīti zemapziņā ir. Un es tagad mēģinu saprast vai tas ir vienkārši mans saprāta darbības rezultātā lieta par ko es domāju atspoguļota sapņos. Katrā ziņā es saņēmu atbildi uz pāris rīcības uz dzīves jautājumiem. Un nevaru izlemt vai tā ir zīme no augšas vai arī mans saprāts jauc man galvu. Dīvainākais teikums, ko jebkad esmu teicis.

Bet tātad runājot par piektdienu un intīmām lietām, te Jums par sievietēm no kurām ir jābaidās. Tomēr piektdienas garā.

Un protams, tā kā visa pasaule ir sajūsmā par Apple jauno brīnumbērnu, es jums sniedzu šo iPad video versiju, jo man liekas,ka Džobsa prezentācija nepārliecināja mani. Bet tieši šo konkrēto modeli es vēlos iegādāties. Tātad ja būs iespēja es pērku.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: