Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


January 27th, 2010

twiteri, dibeni, draugu kviz trīs atklātās lietas par mani. @ 11:03 am

Sveiks dārgais Megan Foksnet,

Laikam jau arī nevaru nepapriecāties par vakardienas mega twitter ziņu, ka mēs beidzot varam twiterot no dažāda veida dibeniem. Eh, jūtos tik lepns par mūsu valsts tehnoloģiska attīstību. Es ceru,ka turpmāk tā būs nacionālā brīvdiena. Un ceru,ka jaunietis ieies vēsturē kā cilvēks, kurš pat atrodoties dibenā bija gatavs par to ziņot pasaulei. Diemžēl Latviski, un no baseina, kas pasaulei ir vienaldzīgs fakts.

Labi, bet galvenais, kas mani ir priecējis aizvadītajā dienā ir tas, ka mani vienmēr priecē, ka portāls draugiem.lv veido visādas inovatīvas lietas, kas man ļauj atrast savu patieso mīlestību, vai uzzināt par sevi ko jaunu. Un tādējādi mani fascinē viena un galvenā lieta, kas ir izkristalizējušas par mani 99%.

Nr.1 visi uzskata, ka man ir jānomet liekais svars, es domāju visi balstās uz pieņēmumu, ka viņi vēlās redzēt blakus Meganai Foksai, slaidu un jauku jaunieti. Un viņi vēlās, lai tas būtu es.

Nr.2 visi, kā viens uzskata, ka es nemāku vadīt traktoru. Es patiešām nezinu kāpēc šis punkts ir guvis vislielāko atbalstu, atkal jau pieņēmums, ka Megana Foksa nevēlas satikties ar traktoristiem.

Nr.3 es neesmu ambiciozs. Tiesa, kas tiesa jo es vēlos satikties ar Meganu Foksu, bet ja es būtu ambiciozs tas noteikti būtu Stīvs Džobs. Kāpēc nejautājiet man šajā visā lieku reizi ir ļoti maz racionālu lietu.

Labi, un kā jau minēju vienmēr mēģināšu uzdot jums kādu jautājumu ar cerību, ka Jūs arī atbildēsiet. Kas jūsu prāt ir ambiciozs cilvēks ?

Bet labi man vismaz ir skaidrs, ja es novērtu visus savus trūkumus dzīvēm, es būtu slaids ambiciozs traktorists. āāāā vai nav jauki, ka dzīvē ir sapņi pēc kuriem tiekties.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 27th, 2010 - 12:53 pm
(Link)
nez kpc lielākā daļa cilvēku uzskata ka es protu vadīt traktoru :D

mani visvairāk mulsina, ka meitenes uzskata, ka es viņām varētu sagrozīt galvu :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 27th, 2010 - 12:55 pm
(Link)
Tas liecina uz to, ka Tu to dari.
Bet šīs trīs lietas man ir tā, ka vienmēr šādi atbildētas. Vismaz cik ilgi izturēju.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 27th, 2010 - 01:44 pm
(Link)
man visi uzskata, ka es labi bučojos :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 27th, 2010 - 01:53 pm
(Link)
Tev ir reputācija ;)
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 27th, 2010 - 02:14 pm
(Link)
:D tagad nevar saprast - utvert to kā komplimentu vai nē :D