Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

trešdienas melanholisms @ 04:44 pm

[info]spike:

āāā internet,

Sveicu jūs dienā, kad tomēr ir saldi sēra, jo ir jāatgriežas darbā, kas protams padara nedaudz, nedaudz skumīgāku. Bet no cits puses skatoties, Manā gadījumā sanāk blenzt baltā portatīvā datora pakaļgalā, līdz ar to skatīsimies vien no šīs pašas puses. Es esmu salasījies interneta plašajās dzīlēs, ka ļoti daudz cilvēki ir nomākti pēc Avatar noskatīšanās, jo viņu dzīves nav tik košas un awsome. Jāatzīst, ka arī mana dzīve nav tik koša, un šodien man nepaies uz Pandoras planētas iepazīstot iezemiešu. Un tas man liek domāt, vai man arī ir jābūt bēdīgam, vai tomēr priecīgam, ka es neesmu zaudējis pēdējo saikni ar savu veselo saprātu un domāju, ka tā ir tikai filma... Kas to lai zin...

Vēl viena lieta,ko šodien vēlos pateikt ir tas,ka esmu secinājis divas lietas par šo atvaļinājumu. Viena un personīga ir tā, ka man piemīt visas nepieciešamās īpašības, lai būtu slavens man ir problēmas ar alkoholu un lieko svaru. Līdz ar to es labi iejūtos visā zvaigžņu pasaulē. Un runājot par zvaigznēm es sāku atklāt, ka Daunijs Jr. man riktīgi sāk simpatizēt kā aktieris. Laikam jau pie vainas tās filmas, bet secinājums, ka cilvēki, kas lieto narkotikas, pārstāj tās lietot un tad ir lieliski un interesanti.

Nākamā lieta, kas man sagādāja prieku šajā pēdējā dienā, kad esmu brīvs kā putns, ak nē tā bija vakardiena.... o snap. Bija tas, ka atkal ir sākuši rādīt Dudesons, lai ko cilvēki saka un domā. Labākais šovs, kas ir. Nevarēju vien beigt priecāties. Līdz ar to iesaku. Brīdinu visus, ka tie dārgie somu draugi ar jackass ievirzi. Bet man patīk. Un kā stāv rakstīts bībelē, ja vēlaties nonākt debesīs jums būs klausīt mani.

Tikmēr zinu, ka ziņa, veca, bet tomēr te ir jaunais Gustāvo video . Tas mans prieks, ka cilvēki vēl taisa labus klipus pie mums.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: