Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

bla bla bla pirmdienas apņemšanās... bla bla bla sifelis. @ 10:27 pm

[info]spike:

āāā sveiks pirmdienas internet,

Man liekas,ka pirmdienas internets krietni atšķiras no pārējo dienu interneta. Jo mums visiem tik ļoti negribas strādāt, bet vēl paskatīties to, kas mūs interesē un tikai tad pievērsties ikdienas gaitām. Vai klasiski ikdienas sēdēšanai un gaitām datroiskām. Es gan neesmu drošs, vai kāds mēdz gaitot internetā. Vispār intresanta doma, no šīs dienas man ir pilnīgi officiāla gaita, kas man ir raksturīga internetā. Un kopš šīs dienas tas būs zināms kā spikāde. Labi, atkal jau kaut kā manas domas noved neceļos...

Tātad ir pirmdiena, un kas ir skumjākais fakts šajā visā, tas ka tā ir pēdējā no divām manām atvaļinājuma dienām, līdz ar to tuvojas kā melns mākonis trešdiena, kad būs jāceļas laicīgi, jāvelk kājās apavi, jāiet aukstajā pasaulē un jāsāk rakt. Nejautājiet kāpēc rakt, jo tam nav nekāda sakara ar to, ko es daru.

Tātad mana apņemšanās ir jaunai pirmdienai, jo vajag tādu. Un patiesībā ideju ir un pieder svaigi diplomētajam [info]blondais_terors, tātad mans jaunais vīrieša ideāls, kam jālīdzinās ir Captan awsome no Chuk seriāla. āāā jūs jautāsiet, kas tas tāds, man ļoti patīk pieņemt faktu, ka jūs man kaut ko jautājat. Tātad tas ir lieliskais vīrietis, kurš ir ārsts, ok fail at that. Bet tad viņš ir skaists, trenēts, nodarbojas ar visiem awsome sportiem, ir iejūtīgs, saprotošs. Un vispār ideāls. Tātad mans jaunais mērķis.

Tikmēr kamēr es vēl ķļūstu pilnīgi awsome, timēr kaut, kas ļauj man justies lielākam kā esmu
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: