Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

Pirmdienas sveiciens, nespēja turēt līdzi jaunajiem un trakajiem un sirds maspēja pret daiļo dzimumu @ 07:00 pm

[info]spike:

Sveiks dārgais internet,

Es tikko sapratu, ka es varu virsrakstā ielikt visu, visu divu lasītāju, kas jau ir viens solis no daudz. Jo es sakitu vienkārši viens, divi - daudz. Tātad pēc visu divu lasītāju lūguma. Palagam saīsinātā versija turpmāk virsrakstā.

Laikam jau lieku reizi apsveicu jūs ar jaunas pirmdienas iestāšanos un neprāta sākumu, smagu darbu un saldu algu mēneša beigās. Vismaz es iedomājos, ka mēs visi tā dzīvojam. Es vēl aizvien turos pie teorijas,kad Tu kaut ko ļoti vēlies tad visa pasaules sadodas rokās un piepilda tavu vēlēšanos. No empīriskās pieredzes varu teikt, ka tas nedarbojas tikai uz divām lietām - pasniedzēji lekcijās, kas ierodas ar bezmaksas alu un spriežot pēc visa pamosties un atklāt sev blakus Meganu Foksu arī. Bet kas zin var būt viena no lietām beidzot mani sasniegs.

Citiem vārdiem sakot sveicināti pēc brīvdienu priekiem, kalniem un bāriem.

Otra lieta, ko varu teikt, ka es sapratu šajās dienās, ka visam roken rolla dzīvesveidam esmu par vecu, vai arī par slinku. Par šo vēl īstas skaidrības nav. Bet toties liekas, ka tā ir. Katrā ziņā redzot kā citi cilvēki šo uzdzīvi attīsta un veido. Ir lietas un attieksmes kurām līdzi turēt vairs nespēju. Toties jaunatklāta spēja ir tā, ka es vēl aizvien, ja saņemu sevi rokās. Trīs reiz dienā un ar neķītru žurnālu. Un sirds ir pareizā vietā, tad es spēju sacerēt dziesmas. Protams kvalitāte jau ir cits jautājums. Bet šoreiz esmu dabūjis laukā tieši to, ko es vēlējos. Nevis saņemot sevi rokās, bet muzikāli. Un tagad ir vārdi, kas man liekas, ka būs daudz sarežģītāk. Kāpēc Jūs man jautāsiet? Visticamāk nejautāsiet, tāpēc šo savu domu es brutāli uzspiedīšu.

Tātad pie vainas laikam ir meitene... sieviete.... velns kā pieaugušie pareizi šo dara, labi nevis dara, bet sauc. Tātad ar skumjām tā nav Megana Foksa, lai gan pēc būtības tikpat labi vien varētu būt. Galvenais ir tas,ka nebijušas sajūtas, un vēlmes, vismaz es domāju, ka nedz viņām vajadzēja būt, vai vismaz pēc gadiem daudz, vairs nebūt šādām. Un tas viss manā vecumā, eh, kāpēc lietas nevarētu būt daudz vienkāršākas, un es būtu piedzimis ar Breda Pita izskatu, un šarmu kā kas nu mūsdienās skaitās šarmants. Tā vietā esmu piedzimis ar šarmu, kas ir pielīdzināms īrām, piektdienas vakarā pēc tam, kad viņš pāris stundu garumā ir uzdzēris Jameson ar Guiness un izskatu kā Shane West (un zinu,ka es sev par daudz glaimoju). Bet otra lieta, kas noteikti ir izteikta, man vispār vajadzētu sākt ļaut runāt vai rakstīt, tikai stigrā cilvēku uzraudzībā. Jo mans jaunatklājums ir tas, ka uz mutes es neesmu kritis, bet uz galvas pāris reizes par daudz. Lūk izvēlos kārtējo reizi vainot vecākus un Bredu Pitu pie šī visa. Un skaidrs ir viens, es esmu radīts, lai darītu kaunu savam dzimumam. Un vienīgās reizes, kad iepazīstos ar sievietēm ir, dievs vien zina kad, jo šķiet reproducēties man nevajag, jo nedaudz vairāk tādu cilvēku kā es un civilizācijai nebūs lemts izdzīvot.

Lai jums jautrāka diena laba mūzika http://www.youtube.com/watch?v=wxh-FfElY0M, kas arī liek aizdomāties.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: