Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

par tiem vampīriem runājot @ 02:36 pm

[info]spike:

Tā sveiks dārgais Internet,
Man tagad ir tāds jautājums visiem Jums ,kas skatās seriālus un mēdz skatīties filmas. Es te kaut kur savās interneta ārēs skatijos to, ka viscauri ir par Twilight runājot team Jacob un team Edvard. Es gan par šo jautājumu nezinu, jo tad es esmu pie team Blade. Bet man cita domā galvā izkrēja cauri.

Tātad kā varbūt vairums no Jums nezin es bērnībā biju liels Baffy the vampire slayer fans, tīri tāpēc, ka vienmēr pie sirds ir gājušas vampīr tēmas kā arī blondīnes, līdz ar to viņi pamanījās to visu salikt kopā un vēl piešķirt tādu tēlu kā Spike. Tātad ne par to ir stāsts, lai gan, ja nu kāds domā par Bafijas rīmeika veidošanu, iesaku Meganu Foksu galvenajai lomai. Nezinu, ko tas dos Jums, bet ļoti labi zinu, ko tas dos manai fantāzijai un skatījumam uz dzīvi.

Bet šogad ir trīs murgi šajā svērā parādijušies True Blod, Vampire Diaries un Twilight, kur man no visiem visvairāk tracina pēdējais, jo tur tā vampiriāde ir vispār dīvaina. Bet pirmie divi pat liekas labi esam. Līdz ar to gribās zinās, kas jums šajā visā ir sakāms. Vai varbūt ir kāds vampīr pasākums, ko es savā galvā esmu palaidis garām.

Un te uz citas nots mans dienas video no vakardinas, kas ir mana sociālā sāpe par to, ka es visticamāk nekad nebūšu pie vadības. Un ja kādreiz būšu, lai dievs stāv mums klāt http://www.youtube.com/watch?v=NisCkxU544c
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: