Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


October 20th, 2009

zemapziņas tumšie stūri @ 02:21 pm

Man liekas,ka ja cilveki tulko sapņus, tad man ir tiešam jautajums, ko nozīmēja mans vakardienas sapnis. Lai gan es jau kādu laiciņu esmu pilnīgi drošs,ka man vadiņi nav īsti pareizi galvā nekad savienoti. Tad pēc vakardienas man rodas jautājums, kur tas ved. Kas bija sapņi zemapziņas ilūzijas, tendences un velmes.

Tad īsāk sakot mans vakardienas sapnis bija tas,ka es pārvācos dzīvot uz māju jūrmalā. Kas noteikti nead nav bijis mans pašmērķis. Un protams es dzīvoju kaimiņos slašam un sirmam onkulim, kas audzē zāli. Tad nu tā mēs tur sēdējām džemojām un pīpējām zāli.

Jā, man liekas,ka saikne ar realitāti tam visam ir ļoti zema. Īpaši ņemot vērā, ka zāles pīpēšana nekad nav bijusi izteikti mana stihija. Un pieturos pie tā,ka dzīvē ir jāizvēlas viena atkarība.

Tādējādi līdz ar to es secinu, ka mans dzīves mērķis, kurš man līdz šim sevi nebija atklājis, tomēr izrādās ir apsisties ik pa laikam, sēdēt uz dīvāna un spēlēt ģitāru. Nē, stop to jau es daru, tas nesanāca pareizi. Bet laikam doma bija tāda,ka es tikai to vien vēlos darīt. Protams pēc tam jūrmala bija nemierīga un viļņi augstāki kā vajadzēja. Lūk, tam laikam arī ir kāds simbolisms tajā visā. Nu ko nu darīt ar dievu visas karejaras. Tā ir cilvēki,kas ir ambiciozi. es tā sacīt pakoju mantas un dodos uz LA, lai sāktu pīpēt zāli un spēlētu ar slash.

Vienīgais nevaru izdomāt,kas patreiz būtu no šim trim lietām pats sarežģītākais.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: October 20th, 2009 - 02:30 pm
(Link)
man psiholoģijā mācīja ka svarīgākais ir nevis to ko redz sapnī, bet gan sajūtas. kā cilvēks jūtas sapnī.

un ja tev liekas ka tu esi neriktīgs un šis sapnis tev liekas dīvains, tad es nespēju izdomāt kas ar mani nav kārtībā, jo kā izskatās tik slimi sapņi kā man nav nevienam.. lai gan. ja arī kādam būtu kaut uz pusi tādi kā man, es ļoti šaubos vai kāds tos stāstītu. man savējos vismaz ir kauns stāstīt :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 20th, 2009 - 02:36 pm
(Link)
Skaidrs, tad dīvaino sapņu ziņā man vēl augt un attīstīties. šis man vienkārši likās tāds diezgan intresants pavērsiens, kaut ko tādu līdz šim sapņojis īsit nebiju. Bet laikam jau visam pirmā reize. Un tu protams visu sarežģī tagad man būs jādomā kā es viņā jutos.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: October 20th, 2009 - 02:39 pm
(Link)
hehe, un tad kad sapratīsi kā juties pie konkrētas rīcības, ta var sākt analizēt krāsas un ko tie tēli tev varētu simbolizēt.

[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 20th, 2009 - 02:40 pm
(Link)
Paldies, tagad man ir krietni vairāk kur iedziļināties :D tagad būs bails iet gulēt :D
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: October 20th, 2009 - 03:12 pm
(Link)
bail tev būs iet gulēt kad sāksi sapņos redzēt kā tev mensons taisa blowjobu, tavas draudzenes māte pārguļ ar savu sencīti vai arī kā tavs tēvs pārguļ ar vīrieti.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 20th, 2009 - 03:18 pm
(Link)
Man liekas, ka tad es vairs gulēt neiešu.