Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


October 8th, 2009

pārdomas par karjeru @ 06:05 pm

Lūk vakardienas atziņa. Ka es savu dvēseli vienkāršī pārdodu visādiem ļaunuma epicentriem. Es strādāju bankā, kas man liekas,ka tagad ir sātana aizstājējs. Un galvenā funkcija ilgaku laiku posmu, mana vienīgā un galvenā funkcija bija piesaistīt cilvēku dvēseles.

Nākamais solis ir reklāmas ,kas bija tas stilīgais vārds ak jā – industrija. Kura arī liels ļaunums un visi ienīst nevienam nepatīk, bet visi grib strādāt, jo tur var pelnīt miljonus. Bet arī visiem,kas strādā nepatīk, jo jebkuram sevi cienošam kreatīvajam ir jāienīst šis pasākums, jo viņš lēni iztirgo savu dvēseli ļaunajam klientam. Accountu turētāji savukārt nīst kreatīvos, jo tie ir slinki un pompozi. Īsāk sakot arī milzīgs ļaunuma perēklis.

Tālāk arī Narvesens, jeb arī agrāk... Tas arī protams ir ļaunais skandināvu kantoris, kas izspiež godīgo un strādīgo vidusmēra latvieti. Un aptauko cilvēku ar savu pārtiku. Kur ir ne smakas nekas veselīgs. Un līdz ar to ļauns.

Lūk tātad ja kādu intresēju es kā darbinieks. Es vēlos, lai jūs pārstāvat kādu ļoti ļaunu komercdarbības paveidu, vai ieteicams korporāciju. Kas dara kaut ko ļoti ļaunu. Es nezinu, kas tas varētu būt. Lūk sākšu domāt, kas varētu būt mana izaugsme.
 

Comments