Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

teltiskas pārdomas @ 02:18 pm

[info]spike:

Nu ko tagad jau laikam officiāl ir jāsaka, tas , ka ņemšu savu dalību Pozitivus festivālā. Kur protams pirmais, ko es pamanu, ka man ir telts vita, joks gan ir tāds, ka man nav telts. Tad protams tika manā galvā radīti sekojuši risinājumi.

Pirmais un galvenais, ko es varētu darīt ir teiksim celt telti no mantām,ko tur dala, jo ja pareizi atceros, tad pāgājušo gadu tur dalīja visādus draņķus. Lūk tad es viņus varētu vākt un celt telti. Plāns nummur divi bija ņemt un iegāzties pie kāda teltī un aizlūst tā ,ka mani ārā dabūt nevar. Nezinu vai tas gan nebeigsies ar kādu traumu. Protams variants ir tāds, ka vēl var cerēt uz to,ka ierodošās persona ir tik pat intresantā kondīcijā, ka tevi nemaz nepamana. Un protams, ka var būt šī iespēja pastiprina vajadzību ar kādu iepazīties, jebšu kā tas saucāš banging for roof. Labi tas tā jau tālāk no realitātes.

Bet visā visumā tad jau laikam jācer, ka tas būs kas labs, jo patreiz vienīgais, kur esmu ieklīdis bija Baltic Beach Party, un neko labu par to pasākumu kopumā nevaru teikt. Laikam jau nesmu viņā auditorija. Bet ticu, ka ir cilvēki, kuriem tas ir svarīgs atrādīšanās pasākums.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: