Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

5 par krīzi un viens naidam @ 10:17 am

[info]spike:

Ko es esmu iemācījies no krīzes:

1) visi cilvēki līdzko iestājas krīze, dižķibele vai kāda cita visvalstiska ekonomiska kataklizma kļūst par finansu ekspertiem un mikro ekonomikas analītiķiem. Spējot savilkt analoģijas ar visām pasaules valstīm.

2) Cilvēku uzmanību no šaušmām par lata devalvāciju piedraudot ar augstāku nodokli var pārslēgt 2 min. Un neviens vairs par devalvāciju nedomā. Piedevām man liekas, kad pateiks, lai nepaceltu nodokļus mēs devalvēsim latu daudzi vēl ar prieku nopūtiesies un teiks vai ku labi.

3) Cilvēki zin un saprot, ka patreizējā valdība ir tie sliktie, zākā viņus, nosoda viņu rīcību. Bet pašvaldību vēlēšanās ievēl viņus pa otram lāgām. Tā sacīt drošāk būs, vai sazagušies jau ir tagad arī mums atmetīs. Un sāk nosodīdīt, zākāt un vainot visā pa jaunam.

4) Visi ir lieli runātāji darītāji , gan tā mazāk. Galvenais runāšanas flagmanis eksperts Zanders.

5) Mana jaunības dienu atziņa, ka ja tu dzīvo Latvijā tu iemācies un zini tādas lietas, kas pārceļoties uz mierīgākas attīstības valsti dod tev priekšrocības nesalīdzināmas.

p.s. galvenais atcerēties, ko saka visi viltnieki krīze ir iespēju laiks. Un vienīgais, kas mani no sirds kretinē, ka sūdzās par krīzi un lūdz valdības atbalstu nevis maznodrošinātie, pensionāri , kas tiešām dzīvo uz bada sliekšņā ar grašiem, bet gan nabaga uzņēmēji. Kuriem tagd leksus jāpārdod un nevar uzturēt mīļāko modeli, jālūdz valdībai atbalsts, lai šīs pirmās nepieciešamības preces nezaudētu ! HATE IT !
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: