Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

Šodien, tagad un manā galvā! @ 06:27 pm

[info]spike:

Tā es šonedēļ sevi pasludinu par prezentāciju dievu, jo divas šīs nedēļas dienas esmu pavadījis līdz 1 naktīm taisot prezentācijas. Līdz ar to no šīs dienas es sevi pasludinu par prezentāciju dievu. Vienas manas radītas prezentācijas rezultāti jau ir ideāli, un es protams vēlos teikt, ka tā ir mana prezentācija, nevis cilvēka radīts saturs, labi patiesībā ir otrādi, bet tas neko nemaina :D

Otrs neprāta šīs nedēļas šoks man ir par to, ka es skatijos vecās HIYM sērijas, jo nedz interneta nedz personīgās dzīves man nav. Un tur bija sērija par i'm too old for that stuff. Un tur parādījās fakts par to,ka tika atrast pagrabā strange russian beer. Kurš pēc vizuālā paskata ir Aldara alus. Vismaz 99%, ja nu vēl kāds ir kopējis viņu stilu. Lūk šoks, šoks, ka es jums saku.

Bet savādāk emsmu šodien veicis nelielu pastaigu, lai saņemtu karti un iesktēju narvesenā. Un var teikt piedzīvoju tādu kā izgājienu pa bījušajām darba vietām, kur jaunietis man mēģināja pārdot labum labo kredītu. Ah, atcerējos savas pārdošanas dienas, gandrīz jau pateicu viņam kā tas būtu jādara pareizāk, bet tad secināju, ka nav ko būt smart ass. Un godīgi turpināju ar viņu sarunu. Pēc tam narvesens un nostaļģija pēc tām dienām. He he he , maksāja maz, jāstrādā bija dažādi, bet bija jautri.

BTW Rimšēvics uz jaunā kapitāla vāka izskatās pēc godfather. Vienkārši nevaru beigt priecāties par to bildi. Kas man liek atcerēties faktu, ka lai cik smieklīgs man neliktos pana klekša aspekts, bet Māris Zanders, lai gan pieļaju iespēju, ka ir labs žurnālists un zinošs ar. Ņemot vērā,ka par ekonomiku raksta un rediģē. Bet viņa analīze šajā jautājumā variē starp populismu un idiotsmu, lai piedod man visi intelektuāļi.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: