Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

lūk tā mēs sapņojam, es un breds pits @ 02:36 pm

[info]spike:

Sveicināti manā miegu pasaulē, kur ne viss ir pa plauktiņiem, un plauktiņu nav vispār.
Aizvien vēl secinu,ka mazliet jūku prātā. Un vēl secinu, ka man liekas,ka manas bērnu dienu un senās simpātijas pred Lindsiju Lohanu atgriežas. Katrā ziņā vakardienas sapņos viņa ņēma dalību. Lai gan pats sapnis jau arī bija ceļš uz neprāta devu, kur Un man liekas, ka mani psiholoģiski ir traumējušas un skārušas arī vēlēšans, jo pie tā fakta,ka kaut kas uz pavasari nav labi.

Sākums jau laikam ir ar augstāk minētās personas atgriešanos un dalības ņemšanu, svarīgi atcerēties, ka tie nebija nekādi wet dreams un līdz ar to nekas slikts tajā nebija. Atskaitot freakaino faktu, ka viņā visu laiku bija bikini. Nu ko freida kungs esi laipni aicināts.

Nu ko otrs fakts, kas šo faktu padaru interesantu ir tas,ka tas viss notiekas iekš manas viduskolas, bet tas nekas es tur kopā ar mūsu kopistisko draugu Dāvi. Mūsu es saku es un cilvēces. Dāvis vispār tāds cilvēces draugs lielā mērā. Nu lūk, tā mēs ar viņu maģistros mācījāmies, kur Leiškalns sēžot tronī un ar angļu džentelmeņa cienīgu spieķi mācija filazofiju. Tad bija daudz, ko varu palikt atkal tikai zem sadaļas absurds + fantāzija un viss. Ak jā Žoržš Siksna arī kaut ko tam visam pa vidu vēl pasniedza. Beigās gan no manis, blonds jaunietis Lindsiju aizvilināja... Ko lai saka, mana zemapziņa ir kādā intresantā dzīves punktā.

Iepriekšējā naktī, ja tā sāku domāt arī sapņoju kaut ko ļoti dīvainu. Par pludmales dzīvi un mašīnām, intrigām. Viss jābeidz skatīties jauniešu seriāli, savādāk paliek dīvaini. O, jāsāk skatīties vecās How i met your mother sērijas. Tur vismaz cilvēki parāda kā vajag dzīvot līdz gadiem 30. Un ik pa laikam var teikt i'm too old forthis sh... stuff. He he he pēkšņi atcerējos Naked man. Tas bija labi, nez vai tā statistika, ka šīs triks darbojjas 2 out of 3 times tiešām ir paties. Tā man vajag brīvprātīgo, kurš ņemsies uz sevis to izmēģināt.

Nu ko ar šādu cerību iešu gulēt arī šonakt, un priecāšos par to,kas man rādīsies. Un kas zin ko tur redzēšu. Varbūt pat kāds lielāks deputāts pārādīsies.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: