Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

Lūk šitā mans prāts darbojas @ 01:18 pm

[info]spike:

http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY&feature=fvst
tas tā labdien vietā. es gan uz šādām lietām nepavelkos, bet man vakar iesūtīja un man pašam salikās ļoti skaisti. Tas tā papildnot lietas par to,ka man liekas,ka dzīve ir skaista. Vispār ja tā padomā es par daudz sūkstos par dzīvi. Pēdējais laiks atkal sakopot savu garu, neprātu un darīt muļķības. Es gan nezinu kā lai darās.

Labi muļķība nummur viens laikam jau lielā mērā ir paveikta, būs jāmet miers grupai. Un jādomā kaut kas ar visu to muzikālo savādāk. Tagad svarīgs ir turpinājums,ko vēl lai iesāk. Neizskaidrojamu iemeslu dēļ man negribās aizvien vairāk neko citu kā vien Onslovoties. Tiešām uz nedēļu ielīst baltās apakšbiksēs, baltā kreklā, iesēsties dīvānā ar alus bundžu rokā, notraipīt kreklu ar kečupu un majonēzi un skatīties kaut kādas tv lietas. Es to vēlēšos interpretēt kā savus garīgos meklējumus. Tas vai tad neder ?

Bet patiesībā laikam ir pavisam savādāk, man nez kāpēc gribās tieši līst ārā no mājas. Satikt jaunus cilvēkus, dauzīties apkārt, un skraidīt pa jumtiem. Es pieļauju iespēju, ka to nosaka tikai mans bioloģiskais pulkstenis. Džekiem nez tāds ir ? Bet lūk pusmūža krīze tuvojas. Vai ari man sāk pietrūkt jaunības dienu neprātu. Labi par to visu īsti skaidrības man nav :p Ceru,ka tas viss nebeigsies ar kaut kādu neprātu, bet visticamāk, ka beigsies. Jo man ir sācies visādu gribu, ideju un citu muļķību laiks, bet tā īsti neko līdz galam nedaru, laikam pēdējais laiks sākt plānot.

Un nez vai kādam ir kāda ideja kā cilvēkam ir iespējams piespiest sevi skriet no rītiem vai vakariem. Es secinu,ka man ir vēlme nodzīt riepu no sava vēdera, un effektīvakas lietas par skriešanu laikam nav. Līdz ar to tas kaut kā ir jāsāk darīt, bet līdz galam es to saņemties nespēju. Idejas priekšlikumi. Vēl vienmēr pastāv iespēja, ka ar mani varētu doties skriet katru vakaru Elisabeth Harnois tas noteikti mani motivētu. Tas tā kārtējais subjektīvais viedoklis.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: