Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

par koncertiem un draugiem. @ 11:11 am

[info]spike:

Man liekas,ka visa šī nedēļa iegūs nepareizu pagriezinu, tā piektdien ir koncerts, pirms tam skraidīšana un elsošana pa mežu, labi, ka esmu nolēmis ģitāru tajā visā nespēlēt. Jo sound checku es tāpat nogulēšu! Labi vienkārši nokavēšu kamēr atgriezīšos šajos platuma grādos. Laikam būs kaut kur rezervē jānoslēpj alus un red bull un cerēt,ka nenolikšu karoti tam visam pa vidu! Tikmēr jaunai dziesmai ir vārdi sarakstīti un tikai jāimeācās, tad jāiemācās to arī nodziedāt un labi. Bet ko nu daudz trešdien , ceturdien gan jau cerības uz visu to labāko. Mierina doma,ka vismaz esmu no dabas muldētājs un lampu drudzis nav man raksturīgs! Nu,ko cerēšu, ka tās nav manas 15 Vorhola solītās slavas minūtes, bet kas vairāk.
Mazliet gan ir cerība, ka tas ies labi. Vienīgais žēl, ka tas nenotika pirms kādiem gadiem septiņiem, laikam tad jau būtu lielāks pārdzīvojums un cerības par to,ka vau es kļūšu slavens, mēs kļūsim slaveni. Tagad ir vairāk cerības, ka visiem patīk, mana doma gan ir tāda,ja cilvēkiem nepatiks viņi varētu man mest ar pieclatniekiem. Es šo kritiku novērtēšu un iegūto naudu ieguldīšu sevis pilnveidošanā. Labi, cerēšu, ka mēs izsitīsiem un būsim slaveni, es kaut kā secināju,ka mans plāns kļūt slavenam kaut kā ir iepauzējies.
Savukārt man ir iestājies kaut kāds pavasara miers, nekas traks un drosmīgs nenotiek, vispār esmu daudzus draugus atstājis novārtā, kaut kā nesanāk ne ar vienu satikties un saskrieties :) Kaut kā dīvaini, secinu, ka man patīk cilvēki un draugi, bet paliek žēl,ka viņus visus vairs nesanāk satikt. Tikai uz kādiem īpašiem pasākumiem vai reizēm. Tā jau var ar visu cilvēci pazaudēt kontaktu. Laikam jau tas mīnus ir tajā visā, ka visi atrod savu otro pusi, un tad jau laiks aiziet ar viņiem un darbā. Es savukārt laikam arī nezinu ko es daru un kā pavadu laiku. Būs vien jāsazinās ar visiem mēneša laikā un jāparunā kā tad iet un kā tad klājas. Savādāk jau tiešā zūdoš kontakts veidojas. Andrejs tomēr ir tāda interaktīva būtne savos sirds dziļumos.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: