Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


April 20th, 2009

pirmdienīgi @ 11:48 am

Viss es saku dzīve ir skaista un alus ir gards.
Vispārināti es tiešām secinu,ka vislābāk svinēt mācēja manā iepriekšējā darba vietā, un uzņēmuma dekāde tika nosvinēta skaisti un labi. Kā lai saka, ja piektdienas vakarā man tiek kubas cigārs, aizvien, lai es izskatītos pēc Smita no A-komandas un viskija glāze ar ledu. Es esmu laimīgs, bet balīte protams bija laba. Un tika iespēja tikt uz rīmu nakti, kas gan rezultātā izpaudās kā četri jāgermeistara brandi uz manīm, kurus pēc tam tik viegli nemaz dabūt nost nav :D Bet es par to dabūju divus šotus viena vietā, es zinu un atdzīstos es esmu lēts. Bet jāgermaisters ir skaista lieta, ja vien to par savu dzērienu nesauktu katrs trešais cilvēks uz šīs pasaules, tad es viņu noteikti sauktu par savu dzērienu ! Kas man atgādini, ka šī iespēja vēl virmo gaisā, man nav izteikti sava dzēriena !
Bet es kā īsti garlaicīgs un mierīgs cilvēks, beidzot sestdien izgulējos, un jutos laimīgs.
Un protams, ka tas tika kompensēts. Bet vispār es secinu, ka mani draugi ir laba lieta. ar unikālu spēju izturēt mani ilgtermiņā. To laikam sauc par beznosacījumu mīlestību.
Labi, darbs gaida :p Jums priecīgu pirmdienu, un atcerieties nakas vairāk neiepriecē sirdi, kā manis pacienāšāna ar alu !
 

Comments