Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

tas nav Jim Bim @ 10:23 am

[info]spike:

Šodien kaut kā ir ceturdiena, bet gribās, lai jau ir piektdiena, vispār secinu, ka pēdējā laikā laiks skrien garām man. Nu lūk, bet lai dzīve jautrāka un pasaule intresantāka, nodošos savām pārdomām par viskijiem. Nejautājiet man kāpēc, bet šodien man ir tāds nelietīgs noskaņojums, lai es šādām pārdomām nodotos.
Man liekas,ka visi ,kas pie mums nu ir lielie eksperti šajos jautājumos ir vienkārši lieli ūdens lējēji. Labi ar smalkiem viskijiem man dzīvē ir bijuši tikai kādi divi precidenti, kad nu ir sanācis dzert vecēku par 100 gadiem, tad jau tiešām varēja teikt, ka tā garša ir smalka. Nu aprakstīt man nav lemts, bet ko nu tur.
Tad pirmā pārdoma man ir par Jim Bim un Jack Daniels. Vispār esmu drošs, ka to dzer, lai būtu stilīgi kā rock stari. Kā piemēram to daru es. Tulamors man jau sen asociējas ar visādiem tusotājiem klubos, lai gan nav viņš peļams. Grey Goose, kas laikam skaitās labs manī raisa velmi pret visu nospļauties. Un vispār laikam uzskatu, ja tu dzer ar kolu vai ko citu, tad nav nozīmes kā tu dzer. ar ledu ir mana stihija.
Labi, laikam viss,ko vēlos pateikt, ka nav tās viskija kultūras un vienīgais, kas man ar kaut ko personīgi asociējas ir Jānis Staigātājs - sportaspēles un daudz prieka! Jamsons super labi ziemassvētki šogad. Vispār laikam, lai kā tur būtu man viskiju gribās saukt par savu dzērienu. Tikai jāsāk pelnīt attiecīgi, lai to var pavilkt. Labi, tad būtu alus un pica, tad viskijs. Es tad noteikti būtu resns taukains jaunietis :D Tā kā to varbū vēl kādu laiciņu arī nevajag.



p.s. vai tas tur tas zilais par ko runāja AKKA uz kuru jāklikšķina ir dr. manhatan no watchman ?
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: