Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

holēriski alkaholiskā fantāzija! @ 12:35 pm

[info]spike:

Tā viss dzīvē ir pienācis brīdis, kad es gribu siltu laiku, lai es varu ņemt azotē savus draugus, kuri vispār pēdējā laikā sen nav redzēti, un jā ar to es domāju tevi [info]art_fatal. Lai var paņemt visu azotē sapirkt daudz alus un doties kaut kur ārā viņu malkot. Tad malkot vēl un pamalkot vēl vairāk. Tad jau labi samalkojoties alu varētu doties uz rock n riga, cerēt, ka no turienes ārā neizmetīs un samalkoties vēl vairāk alus. Noārdīties zem rock n roll. Atslēgties labierīcībās pamosties un balēties tālāk. Man dzīvē daudz nevajag. Lūk rock n roll and alcohol.
Tas man arī liek aizdomāties, kas tur beigās notika ar to andrej salu. Viņā vairs mazus dumjus dzērājus nelaidīs... Labi, tas jau laikam kļūs aktuālāk, kad būs siltāks laiks.
teiksim lūk arī parādās vienīgais,kāpec es atbalstu mašīnu, piebrauc pie visām draugu durvīm, pieklauvē un izvelc arā un aidā dzert daudz alu! Vienīgais, kas te nekam neder ir tas,ka uzriz zūd iespēja ,ka tu pats arī lieto alu. man lūdzu šoferi kopā ar mašīnu.
Vispār vajag kādu kārtīgu vasaras sagaidīšanas prieku un dzerstiņu, kur alus līst un dzīve ir skaista, kaut kā tā!
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: