Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

miers. par daudz miera. @ 10:06 am

[info]spike:

nu lūk par lielu prieku sev un manam kūlnesam , lai arī varu piedzīt awsomnes ziņā [info]blondais_terors esmu uzlicis vilkties nost filmu seriālu moonlight! Kā sacīt jāsaka, lai jau visi mazie vampīrprieki turpinās!
Vispār saku,ka šī ir lieliska nedēļa, lai gan mans finansista talants ir novedis pie tā, ka esmu pārtērējies ne pa jokam. ik pa laikam man tā gadās. Bet visā visumā ,lai gan šodien ir riebīgs laiks esmu ļoti labi izgulējies un jūtos ideāli. Kaut ko šodien varētu sastrādā, tikai jāizdomā ko. Vispār secinu, ka sen nav nekādas nepatikšanas sataisītas, nekādas ķibeles ievārītas un kāds smadzeņu satricinājums izgājis.
Nu lūk, kāpēc vairs nav tas vecums, kad dari muļķības un iepinies nepatikšanās. Nav arī nekas tāds muļķīgs, ko sastrādāt. Labi es vienkāršī secinu, ka manī ir kāds gēns, kurš prasās uz ko tādu. Bet nez kāpēc arī šādam bardakam es redzu vasaru, kad ir silts, kad var dzert alu uz ielas, un taisīt bardaku. Bet es secinu, ka vispār tā Rīga tāda mierīga palikusi. Jāiet uz laikam uz to rock bāŗu. Vēlos iedomāties, ka tur lido pa gaisu krēsli, skan rock un viss ir labi, kā vecajos labajos sex. drugs. and rock 'n' roll.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: