Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

es un mūzika šogad @ 11:04 am

[info]spike:

ā jauna diena jauns spars.
Vispār šonedēļ kaut kāds jauns darba spēks un darba spējas, laiki mainās es arī mazliet. Bet tā šogad arī brauc Limp Bizkit, sakiet, ko gribiet, es uz viņiem eju. Un noteikti, kaut kur izraksu arī to sarkano keponu, lai tur vai kas. Bet tas sniegs manu koncertu apmeklējumos zināmu daudzveidību, soul fly, limp bizkit un Tommy Emmanuel. Daudzveidība, daudzveidība. ka es jums jaunieši saku.
Toties personīgā mūzikas dzīvē arī esmu jau kādu laiciņu spējis 2h dienā vingrināties un ar nākamo pirmdienu sākšu atkal mācīties pie gudrākiem cilvēkiem arodu. Un lielais un nesagaidāmais prieks ir mūsu mazās niecīgās, bet jaukās Happy by default koncerts 24.04 iekš to Depo. Laikam jācer, ka neizgāzīsimies. Bet arī šajā plāna viss šķiet labi. Un pat esam sākuši mācīties dziedāt pictures of you. Lūk šis šķiet labi muzikāls gads. Redzēsim kā nu tas viss attīstāš.
Ak jā. Vēl viens bērna prieks veras vaļa jauns rock bārs, ja es pareizi sapratu ar Tarzana kungu priekšgalā. Noteikti būs jāiemet acs, ja nu tas ir ilgi cerētais bārs priekš manis :p
keep on rocking
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: