Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

five by five @ 02:49 pm

[info]spike:

Tātad, lai jau iet vilšanās, un secinu, ka ir jāizdara secinājumi par dzīves lietām, kas man tā arī nav izdevušās.
1) tā arī neesmu nopelnījis miljonu. Kādreiz bija tāds plāns balstīts tika uz runāšanu par to. Varbūt viss vēl nav zaudēts, bet iespējas un cerības vēl ir. Kur te var dabūt tās loterijas biļetes, kur tos lielos miljonus var laimēt ?
2) Es tā arī neesmu iemācījies spēlēt bungas, man ļoti tas fascinē, bet kaut kā nesanāk, lai gan ik pa laikam apsveru, ka varētu iet pamācīties, bet tad saprotu, ka īsti netrenēšos, un tad jau laikam zūd visa sāls.
3) Tā arī nekad neiemācījos programmēt, jo tālāk par word pad veidīgu lietu tā arī neiemācījos taisīt. Šai pašā lauciņā iet arī visas grafiskā dizaina lietas, kas vienmēr patikās un gribējās iemācīties, bet tā arī nekad nesanāca to izdarīt.
4) Tā arī neesmu iegādājies savu sapņu mazulīti Yamaha AES 720


Bet cerības ir kad saņemšos un sakrāšu pietiekoši banānu, lai varētu to atļauties.
5) Atrast tādu savu bāru, kur visi tā sacīt ienākot zin tevi , kliedz pretī un ir prieks atgriezties. Un pazīsti katru lopu sejā. Man liekas, ka man ir problēma, kad sāc meklēt savu bāru. Laikam jāsāk piebremzēt uz visādām šķidrām lietām. Par bāriem runājot, man liekas, ka es vairs kādus gadus piecdesmit pie pilna/skaidra prāta savu kāju frančos nesperu!
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: