Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

(no subject) @ 01:41 pm

[info]blondais_terors commented on [info]spike's post:

hmmm.. viss nav tik sarežģīti kā izklausās pirmajā brīdi (lai gan nelielu daļu no šitā tomēr nosaka arī tas vai meitene ir sarežģīta)
visas īpašības iespējams arī apvienot:
1. noteikums - viennozīmīgi jāizskatās labāk par mērkaķi. ja nu dievs nav tev devis L.Reinika izskatu (haha), tad to var pievilkt ar sevis kopšanu. principā tu neizskaties tā kā es tevi biju iedomājusies (resns, speķains, bārdains, pumpains), bet esi tīri cērtams. ievelkam šeit tātad krustiņu
2. sliktais puisis - nav jau obligāti jāiet ar ķieģeli pa Saeimas ēku mest kopā ar Aļošu, bet pietiek ar to ka nepakļaujies visiem likumiem ko sabiedrība uzspiež, vari sadot kādam pa purnu un tev ir pofig uz sistēmu. tātad - check
3. stabils - nu jaaa, te jau katram sava izpratne, bet būtībā tu pats teici ka nevari tā vienu dienu sakravāt mantas un aizbraukt uz holivudu, tātad - tu dzīvosi tepat un katru dienu dosies uz darbu, pelnīsi naudiņu. principā - atbilst.
4. atkal sliktai - principā attiecas vairāk uz sexu un personīgo dzīvi :D nenodarbojies ar sexu tikai gultā zem segas nedēļas nogalēs, ik pa laikam atnes kādu puķi sievietei, ne tikai dzimšanas dienā, un viss būs ok.

vari dzīvot bez stresa - tev mīlas frontē problēmām nevajadzētu būt
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: