Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

5 lietas,kuras es nēdu, valentīndiena un post scriptum @ 12:57 pm

[info]spike:

ā piektdiena 13. Visi baidāmies un steidzamies un nezinām, kad nāks nelaime. Es saprotu, ka ir cilvēki, kas ar nākošo nelaimi redz v-day. Jo tie ir šausmīgi un komerciāli svētki! Vienīgais gan ,ko esmu pamanījis to saka tie kuri ir palikuši šajos svētkos vieni, un nākamajā gadā, kad ir tā īpašā persona, tad dzied pavisam citu dziesmu! Bet tas tā cilvēcīgi. Katrā ziņā man liekas skaisti svētki, kur kaut vai nekomerciāli ir iespēja likt kādam īpaši, un neredzu tajā neko sliktu.
Bet piektdiena ir piektdien un tad 5 lietas, kuras es neēdu:
1) Zivis - esmu lielākais zivju aizstāvis un uzskatu, ka viss, kas ir ūdenī tur tam arī ir jāpaliek ! Lieciet viņas mierā, un nelieciet uz šķīvja! patiesībā es vienkārši neēdu zivis
2) Biezpiens - nezinu kāpēc, bet nevaru ieēst! Nespēju ! Līdzīgi ir ar krējumu, kuru varu iedabūt sevī tikai un vienīgi ar gurķīšiem, vai tomātiņiem! Tas ir gardi. Pie visa cita brrrrrrrr
3) Sēnes - dievinu sēņu mērci, bet vienkārši sēnes, neizskaidrojamu iemeslu dēļ neciešu.
4) krabju nūjiņas - neuzskatu laikam tās par īsti zivīm, bet man liekas, ka tas ir viens no dieva sodiem par grēkošanu radīt ko tādu!
5) īstās tomātu mērces, nezinu kāpēc, bet visi suragātiskie kečupi man iet pie sirds, bet šīs mērces nu galīgi nē!

p.s. lasu par fantastisku mākslinieku: Shawn Barber , man liekas, ka es esmu atradis mākslinieku, kura darbi man patīk! Bet labs teikums par fotografēšanu kā tādu, un kāpēc jādomā pie bildēšanas:
camera has one eye, we have two.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: