Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

diena, pirms dienas pēc pirmdienas @ 06:02 pm

[info]spike:

Tātad kā jau minēju atskats uz pagājušo nedēļu veidojas tāds, ka viņa bija skaista, bet vienkārša. Pamatā laikam vienkāršāka parasti, kur pati nedēļas pagāja noskaņās, kad nedēļas vidu bija viena jautra un samērā interesanta pasēdēšana. Par balēšanos to īsti nosaukt nevarētu! Kā rezultātā tika izlaista basketbola otrdiena, un aizstāta ar tekilas priekiem.
Un, protams, nedēļas beigas, sauktas arī par piektdienu, kur tika pasēdēts pie alus kausa, jēger dzēriena un daudz sarunām par dažāda veida attiecībām un dzīves likteņiem.
Jāatdzīst, ka tomēr tas dzīves skatījums mums visiem laika gaitā ir mainījies, un žēl man ir tikai sevi, kad es sev neesmu tādu vienotu mērķi atradis. Un tā sacīt neeju kādā konkrētā virzienā. Par laimi šķiet, ka viss cits mans draugu loks ir tomēr atradis šo mērķi. Good for them...
Toties par spīti tam, ka savas vārda dienas svinības ģimenes lokā man tā arī neizdevās sagaidīt, jo mūsu savstarpējās laika koordinēšanas ir absurdas ... Toties vienojāmies, ka ar pieticīgo laika nobīdi viena nedēļa nākamsestdien tas tiks izdarīts. Interesanti ir tas, ka nezinot līdz cikiem tas ģimenes pasākums ievilksies ar saviem draudziņiem tas man arī neizdevās. Kā sacīt jāsaka, ko lai dara, bet nu redzēsim vēl kādu alus muti par mani lieku reizi iedzersim. Vismaz es vēlos tā domāt! Laiks rādīs.
Toties man bija fantastiski patīkami radoša sestdiena, kuru es pavadīju mājās ar savu instrumentu un sarakstīju līdz galam to dziesmu ar kuru es mācos jau kādu laiciņu. Pabeidzu pirmo pantu lirikām, kas nozīmē to, ka viņa arī piedzīvos kādreiz saules gaismu. Atliek tikai izdomāt visu pārējo. Un ļāvos kaut kam produktīvam un mācījos nospēlēt Offspring "dirty magic" un Ozzy "Crazy Train ". Secinu, ka ar manām iemaņām nav nemaz tik traki, tikai slinkums kaut ko darīt un kaut kam ķerties klāt.
Un svētdien bija mana vārda diena, kuru gan jāsaka godīgi pavadīju mājās. Atbildot uz savu apsveikumu korespondenci. Un pavadīju mierīgā viencilvēka kompānijā. Kas, protams, bija diezgan jauki, jo man tika torte un cola :) Kā arī tika uzgrauzts pop corns, un tika atdzīts, ka komēdijas kā "Zack and Miri makes a porno" nav smieklīgas mūsu pasaulē. Bet vakars bija skaisti vienkāršs. Laikam kas tāds man kādu laiku ir pietrūcis. Katrā ziņā par spīti tam, ka man bija grūti piecelties šodien, es jūtos ļoti labi, pozitīvi uzlādēts un dzīve var sākties. Hmmm ,kas liek aizdomāties par to, ka laikam vajag kādu jaungada apņemšanos, pagājušā gadā apņēmos atmest smēķēšanu izdevās, tas nekas, ka nesmēķēju :D Nu labi gan jau kaut ko izdomāšu. Teiksim sākt skaistu dzīvi. Vai arī ko citu, tikpat neizteiksmīgu un interpretējamu līdz bezgalībai. Labi gan jau vēl to izdomāšu...
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: