Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

mani aptuvenie 100 decibeli @ 12:20 pm

[info]spike:

man liekas, ka man ir problēma. Es nezinu vai to tā īsti var definēt, bet man liekas, ka es klausos par daudz un pārāk skali mūziku. Es klausos mūziku visur, kas nav darba, ka ari tad, kad tas ir darba... Un vispār man visur ausis skan mūzika.
Tas vienīgais rada problēmu saistībā ar to,ka man liekas, ka manu ~ 1400 dziesmu plejliste paris dienas beidzas :D Piedevām vel paklausīju snake un izrediģēju visu tā, lai nekas lieks un to ,ko ikdiena neklausos nebūtu. Vienkārši prieks klausīties. Bet rodas vēlme atrast jaunas grupas,kas man ietu pie sirds. Bet laikam man nav īsti tādas mājas lapas, kur es to varētu ar mierīgu sirdi izdarīt .That sucks nespēju saprast kāpēc uz pasaules kāds par mani nedomā un nenodrošina mani ar tādu iespēju.
Vispār piekritīšu wilkacim, kurš teica, ka man skaļa mūzika darbojas kā white noise. Es vienkārši varu iet un klausīties un atslēgties no pasaules. Tas man laikam palīdz būt vienkopus ar savām domām. Domas, protams, nav daudz un apšaubāmas kvalitātes. Bet palīdz. Piedevām man liekas, ka mūzika man ritmīgi uzlabo garastāvokli.
Vispār jau laikam mūzika manā dzīvē ieņem diezgan lielu lomu. Nekas novilksies mans pirātiskais mūzikas apstrādes programmas un varēšu dejot leprikona prieka deju. he he he ... Un tad jau varēs ari darīties visādas fantastiskas lietas, kas man te sen pa galvu grozās. Ja nu tam visam sanāks laiks :D
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: