Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

Es salutēju Prison Break 4 sezonai ! Dievs dod vēl kādu ! @ 01:18 pm

[info]spike:

Es esmu no sirds pateicīgs Prison Break veidotājiem. Es tiešām necerēju tik daudz no viņiem sagaidīt. Es zinu, ka viss bija fantastiski pirms tam jau bet šo es negaidīju. Jo tālāk jo labāk saku es.
Nepietiek ar to, ka seriāla sākumā jau izbēg visi tie, kas palika tajā Panamas cietumā. Bet spriežot pēc visa tas izdevās ātrāk un efektīvāk kā masermaindam Maiklam. Labi visus viņus noķēra 30 sekundes vēlāk, un nabaga seriāla veidotājiem bija jāiet tik tālu, lai parādītu T-baga necilvēcību, ka viņš bija spiests apēst meksikāni :D Bet toties izmuka visi. Un ātri. Un klusi. Bet vispār t- baga tēls jau paliek par Maikla alter ego no stulbā pedofila redneka par evil plotter. Kurš man liekas jau ir gudrāks par visiem. Un normālāks arī pamazām palicis.
Lai visu manu sajūsmu turpinātu, viņi ar mērķi , lai slēpt to, ka Maikls ir Maikls ar kaut kādu pekles lāzeru vienas nakts laikā nogriež viņam visus tetovējumus. Jā tas ir pirmais, ko visi liktu viņam darītu vai atpazītu. Kā viņš vispār tagad atradīs ceļu mājup es nesaprotu. Viņš tagad ir bez plāna šai pasaulē. Vai varbūt viņam tagad būs jauns tetovējums ar Linkolna seju.
Un turpmāk man liekas šo seriālu es saukšu par A-komandu, jo redz nepatiesi apsūdzētie par noziegumiem, kurus viņi bija veikuši, tagad apvienojas cīņā pret ļaunumu vārdā Kompānija ( es iesaku latviešu versija saukt par Banku, lai tematiski iederas reģionālajos uzskatos). Un katram no viņiem ir sava loma. Reiz viņi bija noziedznieki, bet tagad gudri kā lapsas un veikli kā ... man pat arī šim nav salīdzinājuma. Man liekas, ka viņi ir vienkārši fantastiski.
Ja es pirms tam teicu, ka tā ir komēdija, tad tagad man liekas, ka tā ir parodija. Un lai nu ko, bet te beigas tiešām sagaidu A - komandu. Tur pat galvenais ļaundaris ir ģenerālis X ,kurš liek savam rokas puisim, kas ir pēc sejas man liekas labsirdīgākais nēģeris ,ko esmu redzējis. Labi tikai 2 metrus garš.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: