Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

kaut kas šodien nav labi @ 11:26 am

[info]spike:

man liekas, ka šodien ir vienkārši one of those days.
sajūta tāda, ka visu nakti neesmu gulējis, bet gan spēlējis kaut kādu sporta veidu. Man sāk rasties aizdomas, ka esmu mēnes redzīgs un pa miegam dodos paskraidīt. Vēl ir variants, ka dauzos ar muguru pret sienu. Sāku domāt vai emocionālās pārdomas un aktivitātes var šādi atsaukties fizioloģiskā plaknē.
Lai būtu godīgs jāatdzīst, ka vakar sāku skatīties Office, kas ir seriāls, kas mani neizskaidrojamu iemeslu dēļ ļoti patīk. Kaut kā baigi labi viņi pasmejas par to ofisa dzīvi. Tie tēli arī ir izveidoti vienkārši perfekti. Cienījamais [info]snake man gan jau piekritīs, ka šis ir vareni labs seriāls. Lūk, viņus skatoties, man tiešām nāk smiekli.
Un līdz ar to tā pavēlāk sanāca aiziet gulēt.
Un kāds prieks bija vakar uzzināt, ka Prison Break ir jau veselas divas jaunas sērijas. Tas nozīmē, ka es varēšu vērot episko cīņu starp skumjo Maiklu un ļauno kompāniju. Kurš kuru ieliks cietumā ? Kurš aptetovēs tālāk Maiklu ? Vai viņš beigās nebūs ar superspējām? Es nevaru vien sagaidīt, kas notiksies tālāk. Vai Linkolna krekls tiks aizpogāts līdz galam ? Vai Maikla acīs vēl redzēsim prieku ?
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: