Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


ja es būtu sieviete @ 04:29 pm

Es mīlu facebook aizvien vairāk un vairāk, godīgi jāsaka, tas ka man vienmēr fascinējuši dažādi testi un uzzināt par sevi ko jaunu tā ir viena lieta. Bet beidzot es tā sacīt nolēmu apmierināt savu intresi par to, kāda tipa meitene es esmu. Un paldies dievam, man beidzot tāda iespēja ir dota, un es ar prieku varu uzzināt, ka es esmu Dumb blond.

Es saprotu, ka es dzīvē nekad neesmu sevi uzskatījis par neko prātīgu, bet protams, ka noliekot testu no visām iespējām es esmu dumb blond. Un mani vēl tests uzmundrina, ka neesmu jau tik stulbs cik par mani domā. Tagad domāju, nez man ir jāpasakās dzīvei vēl vairāk par to,ka es neesmu piedzimis par meiteni vai kā. Svadāk es būtu kā , es pat nezinu. Es būtu viena stulba meitene. Bet tas manī patreiz rada diskusiju, ja es esmu stulba meitene, tad vai tad es arī esmu stulbs džeks. Vai arī vienkārši ir tā, ka es kā džeks esmu ekvivalents stulbai blondīnei. Tas viss paliek pēkšņi ļoti sarežģīti.

Man laikam nedrīkst tādus testus pildīt tas arī viss. Savādāk sapratīšu, ka arī esmu dumb blond neatkarīgi no dzimuma. Toties galvenais secinājums paliek nemanīgs esmu ekvevalents kaut kādai ēēēē. Velns, kas tagad ir pazīstama un stulba blondīne ? Es jau esmu vecs un visam stilīgajam izsekot nespēju.Labi, bet savādāk jaunie cilvēki vēlu jums visiem jautru piektdienu, cerēsim ,ka lietus nesatur zilskābi, kas kā es saprotu ir viela, kas pārceļ tevi uz otru varavīksnes pusi, un dzersim alu, dzersim vēl ko citu ;) Īsāk sakot, paldies dievam (ar to es domāju sevi) piektdiena ir klāt.