Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


September 3rd, 2010

ļoti nepareiza piektdiena @ 11:26 am

Lūk internet.

Ir pienācis, laiks, kad visa pasaule ir sagriezusies kājām gaisā, un man nepatīk piektdiena. Un piedevām, es pat laicīgi pamostoties 20 minūtes nevarēju saņemties, lai ietu uz darbu. Laikam jau viens iemesls ir tāds, ka man laivošanas jau pietika pagājušā nedēļā, un lai gan doties uz darbu laivā ir amizanta iespēja tomēr cerēju, ka man tāda iespēja netiks dota. Un atnākot uz darbu arī secināju, ka lietussargs tāda dekoratīva lieta vien ir. Bet visiem,kam nepatika karstums, lūdzu !

Tikmēr Hovkina kungs man paziņo, ka Dievs nav radījis visumu, un kā, lai es uz to reaģēju. Dieva nav. Kā lai es dzīvoju, uz kā lai es noveļu visas savas nelaimes un raizes. Nedod dievs vēl būs jādomā,ka es atbildu par savu dzīvi. Redziet, es pat nevaru uzrakstīt teikumu nepieminot Dievu. Tā kam es tagad,lai prasu Meganu Foksu zem gultas.

Jā protams, tas man atgādina, ka man būs jauns dzīves bedris ar nākamo mēnesi mr.[info]fukitols, varbūt viņš varētu man sagādāt Meganu Foksu. Vispār varbūt laiks jaunai reliģijai Megan Fokseismam. Bet protams, ja var ticēt internetam, tad ir atklāts trūkums,ka viņai nav perfekti pirksts, kas ir deal breiker. Nu,ja tā jau ir vajag officiālu iemeslu, lai viņa nebūtu draudzene. Es attaisnojos ar to,ka viņa ir precēta, lai gan no otras puses...
 

Comments