Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


August 12th, 2010

Tātad mums ir "U" ekonomika vai "W" veida ? @ 01:47 pm

ā internets ceturdienā,

Mani laikam ik palaikam nebeidz pārsteigt tāda lieta kā dzīve. Es sāku apdomāt lietas notikumus, un visādas citādas lietas, un es saprotu, ka daudz kas ir noticis diezgan dīvainā veidā un paradoksā.

Ņemsim par piemēru manu jauno tetovēties prieku, kas laikam šomēnes sasniegs savas skumjās beigas, jo paliks nepabeigts 100% kā bija domāts. Jo dzīve mainās, un cilvēki dodas jaunās ārēs un piedzīvojums. Bet viss sākas vienas brīvdienas, aizbrauc pie ļaužiem, lai tik vien kā ļautos neprātam. Un tad skaties kā nu nē, te pēkšņi vārds pa vārdam, doma pa domai. Un viss jau manā rokā zīmēts.

Tāpat arī šajās brīvdienās aizdodoties priecāties par pļavām, skatuvēm un dusmīgiem jauniešiem, kāds sanāca organizātors vienu brīdi. Es sev atradu jaunu labāko draugu. Kaut kā dzīve mani pārsteidz tādos brīžos,kad es to vismazāk gaidu. Dzīve ir kā pēdējais šots labā balītē, nekad nevar zināt, kas būs pēc tam.

Un protams esmu aizmirsis, ka tika atklāts jauns un mistisks radījums, kas saucās ļengurs. Radījums, kas rodas sakrustojot žurnālistu ar kasti alus, pievienojot nedaudz sportiskas aktivitātes.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]fukitols
Date: August 12th, 2010 - 04:27 pm
(Link)
Piedod, neņem ļaunā, bet man liekas, ka Tu īstu neprātu vēl neesi pieredzējis un patiesības labad jāsaka, ka liekas, ka arī es vēl ne.

Galu galā - īsts neprāts ir kā svētais grāls - galvenais nav atrast, bet gan tiekties pēc tā!
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: August 12th, 2010 - 04:31 pm
(Link)
Man liekas,ka tu esi bijis tuvu neprātam dzerot to medicīnisko lietu. Bet neprāts ir tāds pozitīvs. Vājprāts ir tāds trakāks radījums.
[User Picture Icon]
From:[info]fukitols
Date: August 12th, 2010 - 04:34 pm
(Link)
Man domāt, ka daži citi, manis izveikti, eksperimenti neprātam ir pieveduši daudz tuvāk :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: August 12th, 2010 - 05:10 pm
(Link)
Stāstu studijā ! :)
[User Picture Icon]
From:[info]fukitols
Date: August 12th, 2010 - 05:15 pm
(Link)
Piemēram, uzrakstīju bakalaura darbu mēneša laikā, paralēli nokārtojot 7 parādus un katru darba dienu ejot uz darbu, guļot vidēji 3-4h diennaktī.