Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

trešdienības @ 12:02 pm

[info]spike:

Man liekas,ak es kaut kā pēdējā laikā par maz domāju, vel pavisam nesen man liekas,ak bija apsēstība ar kādām 13 lietām, ko es vēlos uzsākt, bet tagad tas viss ir norimies un gribās neko nedarīt. Man rodas jautājums pašam sev, vai tas ir globāls slinkums, vai arī vienkāršā nevēlēšanas neko darīt.

Tā arī rodas tikai pamazām aizvien jaunas un jaunas utopiskas idejas. Bet kaut kā līdz viņu realizācijai tā arī netieku. Iespējams ir laiks ieviest lielo ideju kladi. ūūū tā ir ideja. Pirmām kārtām, jānopērk blociņš, kurš ir ādas vākiem, un veca pergamenta papīra krāsā. Tad tur jāiegravē vākā lieliem burtiem. Andreja gudro ideju krātuve. Andreja Hitlera plāni. Varbūt vienkārši īsa pamācība neprātā. Lūk, tad jāsēž un jāpieraksta visas savas idejas. Un tad jāpārdod par lielu naudu, kādam ,kuram ir slinkums.

Vēl lieliska ideja, es vienkārši varētu rakstīt šīs savas hitlera idjeas, un kad parādītos cilvēki, kuriem nebūtu ko darit. Līdzko dzīves apnikums droši pie manis. Ideja jums, pie realizācijas 10% man. Man liekas,ka šādi rodas pasaulē bezjēdzīgākās idejas. Laiks ārsta apmeklējumam, ūūū shiny stuff...
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: