Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

Festivālitātes @ 10:14 am

[info]spike:

Nezinu kā jūs dārgie jaunieši, bet man ir tā,ka vēl viena šāda veida nakts, un es tiešām eju gulēt vai nu kaut kur pļavā, vai dušā. Noteikti būtu vanna gulētu vannā. Man nekas nav pret siltām dienā, vakariem un vienalga ko, bet kad es vairs nevaru izgulēties, tad tas jau ir personīgi. Un ņemot vērā, ka tas ir personīgi, un es varu iesākt pilnīgi neko. Pie tā es arī palikšu. Es pikti skatīšos debesīs, un tricināšu pret viņām dūri kliedzot, deem you gods.

Man liekas,ka interesantā veidā ir šogad savairojušies festivāli. Protams es nezinu, vai tā ir tikai mana halucinācija vai vispārēja lieta, bet man likās, ka pagājušā gadā viņu bija daudz mazāk. Protams es iespējams kļūdos, kas man mēdz ik pa laikam gadīties. Nē, atkal jaucu. Citiem mēdz gadīties kļūdīties un man vienmēr ir taisnībā. Lūk tas bija tā.

Bet labi, tas ko es gribu teikt, domāt, rakstīt. Vai arī ar sāpju pilnu skatienu lūkojoties monitorā. Vai tas viss atmaksājas. Labi, es saprotu, ka mūzikas žanri ir dažādi un nesavienojami. Es vēl aizvien nespēšu pārdzīvot fanātisko Toma Grēviņa pūli. Bet vai viņiem visiem šie pasākumi atmaksājas, viņi ir tik bezjēdzīgi daudz, ka visas 10 grupas, kas mums ir viņos visos + vēl pāris nelaimīgos,kas dabūti līdz šejienei.

Es tiešām no sirds domāju,ka viņi visi varētu apvienoties vienā milzīgā nedēļu garā pasākumā. Kur vismaz viņi nedublētos, varētu nodalīt visus žanrus, un atvest Offspringu. Jo pie visiem velniem, tas ir vienīgais, ko es šeit vēl vēlos redzēt. Vēl protams Meganu Foksu, bet viņai nav grupas, lai gan The Megan Fox band varētu tīri labi pārdoties tāpat. Lai gan vēl labāk Meganas Foksas festivāls arī man der. Kur var pirkt biļetes.

Tā par ko es runāju. Jā, lūk, gribu vienu lielu festivālu, nevis daudz maziņus un dīvainus. tad arī ļauži vairāķ, vairāk ļauži vairāk prieka.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: