Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

Tādi mazie punkti uz i @ 10:59 am

[info]spike:

Es esmu tomēr no tādiem cilvēkiem, kuriem nav dzīves plāna. Nav konkrēti nostādītu mērķu un virzības. Vismaz es domāju, ka tādu man kādu laiku arī nebūs. Atskaitot kļūt par Meganas Foksas vīru un pasaules valdnieku. Tātad cilvēkiem, kuri tomēr mēdz dzīvot reālajā pasaulē nevis iedomu kā man mēdz būt plāni, man nav. Un līdz ar to parasti prieku sagādā tādi brīži kā man ir tagad, kad tu jūti, ka mazās lietas,ko tu dari priekš sevis, un virzība kurā tu vēlies iet, lai aizmuktu no ikdienas ir tas pareizais virziens. Tā sacīt vienkārši tāds jauks gut feeling, ka domu gājiens ir pareizā virzienā.

Bet laikam arī manai personībai ir pienācis laiks pieaugt, jo šķiet, ka jāsāk domāt par gala mērķi šim visam pasākumam. Vai arī kā reiz tieši pretēji jāgaida, kad gala mērķis ieskries ar pieri manī. Kaut kā secinu, ka šīs pārdomas mani atrod tikai un vienīgi pavasaros. Tas laikam jocīgi. Kāpēc es gribu dzīvi sakārtot pavasarī. Laikam tāpēc,ka rudenī/ziemā viss ir pelēks, un viss ir vienalga.

Bet jā, man kaut kā liekas,ka šis būs interesants vasaras periods. Nezinu kāpēc, bet ir tāda sajūta. Tātad iespējams, ka tas viss arī beigsies slikti.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: