Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


April 15th, 2010

Miers, prieks un harmonija. @ 10:10 am

Ir lietas,kas mani dažreiz pārsteidz un viena no tām ir noteikti, kā tas ir iespējams, ka vienu reizi dzīvē, kad es aizeju gulēt 3 naktī, es izguļos labāk, kā ejot gulēt laicīgi. Paralēli tai mani pārsteidza cik ātri cilvēks var aizmirst lietas. Mans izcilais piemērs ir cik ātri var aizmirst photošopu. Velns es nosēdēju vakar nez cik stundas un tā arī neizdomāju, ko īsti darīja ar maskām, un kam viņas domātas. Kā arī kā pie visiem velniem var pagriezt textu vienā lejerī nepagriežot visu attēlu. Vecums nenāk viens. Viņš nāk ar jauniem cs5, kur es vispār neko nesapratīšu.

Tas man atgādina, ka Džobsa kungs atstās bez darba flash programētājus ar savu cīņu pret ļauno, jo ļauno flash. Bezdarbs vairojies.

Tikmēr es manas pārdomas ir par to, ka pasaule paliek, mazāka, cilvēki jau rīt dodas uz tālajām kļāvlap zemēm. Laikam šādi tur būs nonākuši jau 5 cilvēki, ko man lemts zināt. Intresanti ir tikai tas,ka parasti tās migrācijas notiek masveidā un nesaistīti vienā virzienā. Bet lūk šā cilvēka zudums man ir žēls ar ko es tagad iešu uz visiem pasākumiem. Viņš bija my date.

Lai veiksmīga diena jaunie diena jaunie cilvēki.
 

Comments