Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


April 8th, 2010

homo he he he he erectus he he he he @ 11:57 am

Man te šodien tādas tolerances pārdomas izveidojās. Patiesībā laikam jau par iemeslu tam ir tas,ka es vispār dzīvoju tādā lielā skaistā ignorancē, un vispār neredzu,kas man notiek apkārt. Varbūt nevis neredzu, bet kaut kā mana uzmanība parasti koncentrējas daudz vairāk ārzemju portālos nevis latviešu kā rezultātā man vairāk tiek acīs, kas tad notiek ārpus mūsu banānu republikas. Pieļauju iespēju, ka nekas nav mainījies viss ir slikti.

Labi atkāpes pēc varu teikt,ka lasu tikai tādus humora izdevumus kā kapitāls, kur manu prāt rakstu autorus vajadzētu nošaut.

Bet tātad tas par ko man ir radušās pārdomas ir tas,ka ASV bija skandāls saistībā ar to, ka pārcēla prom night, jo divas meitenes bija apņēmušās uz viņu doties kā pāris. Līdz ar to sabiedrība nolēma no tā izvairīties, jo kā mēs visi kristieši zinām, dievs nav radijis homoseksuālus cilvēkus, tur ir vainīgs sātans un Lauris Reiniks. Un tas ir ļoti lipīgi.

Atskaitot faktu, ka man tas bija samērā šokējoši, jo es vienmēr esmu pieņēmis, ka mēs dzīvojam liberālā sabiedībā. Bet tad man laikam nāca atskārsme, ka tas pat nav traki, jo sapratu, ka pie mums tas būtu vēl trakāk. Man jau liekas, ka nav mums neviens cilvēks skolās, kas uztur attiecības publiski. Ja tā sacīt cilvēks ir varavīksnes otrā pusē. Un man gan ir raksturīgi gay jokes, bet es esmu šausmīgi tolerants pret šo visu, jo uzskatu,kāds piedzimi tādam jādzīvo. Savādāk es nevaru attaisnot savu eksistenci.

Kaut kā atkal daudz par daudz burtu līdz domai. Doma bija tāda,ka sapratu, ka tas kas tur dīķā otrā pusē ir netoleranti salīdzinot ar mums ir humāni. Jo pieļauju iespēju, ka šādam pārim lv būtu jāiziet divdesmit psihologi, mācītājs,kas izdzen ļaunos garus. Lai gan, ja esi zēns, tad vienkārši jāpievienojas korim. Un protams, ka visticamāk ņirgāšanās no visām iespējamām pusēm. Mana doma mūsu attīstība atpaliek no pasaules visās svērās.
 

Comments