Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

deformācija un degradācija, tetovējumi, skaistas lietas. @ 12:08 am

[info]spike:

ak sveicināts internet otrdienā, diena, kas seko pēc pirmdienas, kas ir manis atklātā (jo kā maz kam ir zināms, pirmdienu atklāju es, tā ir diena, kas seko naktij no ceturdienas un svētdienu) nīstamākā diena. Un ja es būtu dievs, tad katra diena būtu piektdiena un algas diena. Līdz ar to es visticamāk esmu ne vien ideāls dievs, bet arī izcilākais iespējamais priekšnieks. Un vēl civlēki saka, ka man ir problēmas ar pašapziņu.

Bet cita lieta ar ko man ir problēma, tas ir hidroksīdu grupas, un problēma ir tāda, ka viņas mēdz beigties. Labi patiesība ir tāda, ka es sapratu, ka esmu sasniedzis savu dzīves limitu, jo iegādājos pastāvīgā klienta karti ķēdēs, kas izplata substances, kas dara kaunu sabiedībai. No otras puses tādu nevar iegādāties. Un sabiedrībai kaunu arī dara kāds cits. Un vispār kurš izdomāja, ka veikalu kopums ir jāsauc par ķēdi. Drīzāk ir izmisīgā klienta karte krustpunktā / tabakas namā, kas man liek domāt par to, ka vai man ir problēma, ka vēlos pirkt savu viskiju lētāk un ar akcijām. Vai tā ir problēma vai tikai alkatība ?

Pavisam citu mana orgānu atrofēšanās frontē ir atkal atvēries mans ideālais kebabs, kur galvenā problēma, ka viss ēdiens ir tikpat fantastiski garšīgs kā pirms tam. Kas nozīmē ,ka mana riepa augs lielāka un platāka, un man viņai būs jādod vārds. Es domāju viņu saukt par savu lielo ģenerāli, jo savu mazo es vairs neredzēšu. Vismaz pats jau nē. Tādējādi viņš tiks aizmirsts. Dievs dod, lai kādreiz par ideālo vīrieša formu kļūtu rubensa tipa vīrietis.

Bet vienīgais, kas mani varētu glābt ir fakts, ka sestdien es dodos tetovēties un tur visticamāk arī mazinās manu fiskālo stāvokli par labu mazajam latviešu uzņēmējam, un līdz ar to šāda veida izklaidēm man vairs naudas neatliks. Bet esmu no sirds satraukts, jo man nav ne jausmas pie kāda risinājuma mēs nonāksim, ko atvasināsim no manām skicēm un kā tas vispār beigsies. No pieredzes runājot tas ir pilnīgi neparedzami. Es jūtos kā Lauris Reiniks, kad viņš pirmo reiz atklāja solāriju un matu laku, un saprata savas neierobežotās iespējas.

Tātad internet uzvedies kārtīgi un domā par skaistām lietām dzīvē. Teiksim mani. Nē, tas laikam atkal nav pareizais teiksim par... Tā jāizdomā kaut kas oriģināls, lai šoreiz tā ir kāda no Kubasovu māsām. Labi tas neskaitās, tur nekā skaista nav, lai gan no otras puses vienmēr ir svarīga kāda ir personība. Bet tur arī nekā nav. Eh, vēl viena dzimta, kas lemta izmirt. Ja vien nesapārosies ar Reinikiem un radīs pasaulē stulbāko atzaru Homo Idiotus. Nē, nopietni nav smieklīgi es nevaru izdomāt neko citu kā Megana Foksa. Tātad aizmirstam visu un domājam par ... Velns, kas ir skaistākā sieviete Latvijā ? Ja padomājāt es, tad tuvu taisnībai. Labi tiešām fuck it domājam par Tairīnu . un turam dziļi sirdī, ja kaut ko ļoti vēlamies, tad noteikti ir kāds cilvēks uz pasaules, kas to dabū mūsu vietā.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: