09 Februāris 2009 @ 19:46
 
Ķīniešu ēdieni ir garšīgi.
Itāļu ēdieni arī ir garšīgi un tiem ir vēl viens bonuss - visur pie gaļas gatavošanas tiek izmantots vīns. Un ja jau to lej pie cepamās gaļas, kāpēc kādu bišķiti neieliet pa taisno kunģī?

 
 
Mūzika: Amiina
 
 
( Post a new comment )
dzīvosim gultā[info]lux_y on 9. Februāris 2009 - 22:11
tas ir hoummeids?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
spies[info]spies on 10. Februāris 2009 - 08:01
mhm
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 10. Februāris 2009 - 20:42
Lūdzu, izstāsti, kas tas ir un KĀ tas notiek!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
meiteens[info]meiteens on 10. Februāris 2009 - 08:25
šito šķīvi es tagad zinu ;)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
spies[info]spies on 10. Februāris 2009 - 11:05
ceļojošais kauss šķīvis
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)