Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

uztveres variācijas - Komentāri

[info]special_r2. Sep 2009 20:33

norlasis

brīvdienās ar sergeju (sēriņš) un viņa brāli devāmies ievērtēt viņa jauno mušiņmakšķeri. es vairāk baudīju saulaini rudenīgo laiku, jo lašu sezonai pats pīķis, tādēļ raustījos bez visām licencēm ar savu bada pātagu plandīties. sēriņš tik atmeta ar roku: "a-iii gan jau būs labi, galvenais 10kg lasi dabūt" un sejā smaids. sēriņš caurcaurēm piesūcināts ar smaidu. 21 gadu vecs, vadā avīzes jau gandrīz gadu. dzīvojas ar sievu un pavisam sīciņu sīci. bildē norģis(pēc [info]mis_sarajevo ieteikuma vārds norvēģis saīsināms kā "nēģis"), kurš mūsu acu priekšā 40 minūtes cīnījās ar mistisku zemūdens nezvēru, kas saistīts pie āķa, tomēr pa krāčaino upi pārvietojās kā tam ienāca prātā. pēc tam zivs norāvās pat neparādījusies virspusē.
vakar 1.septembris, bet man skolā bija jāraksta diktāts - kaut kādas pavisam aizmirstas sajūtas.
šodien papilddarbs - kaut kādu bezmaksas avīzi vadāt, kas it kā nav reklāma un tādēļ var mest visās pastkastēs bez šķirošanas. norvēģi, tev nebūs izvairīties no surogātinformācijas plūsmas! bet par vadāšanu labi maksā, tādēļ, lai nu paliek šīs pārdomas. vadāju kaut kādā jaunā maršrutā un atradu ābeli pilnu ar rožāboliem. labākais atradums kopš esmu norvēģijā, uzreiz aiz 4 aizvēsturiskām skandām - "ar mīkstu senatnības skaņu".
šodienas darba ritumu noteica zanes dotā portishead kasete roseland nyc live (1998). vakar ķiķināju par tom waits - piano has been drinkig (not me) - and the owner is a mental midget with the iq of a fence post.
šodien arvis atbrauca no latvijas visiem atveda paciņas - mājā vēdī kūpināta speķa un rupjmaizes aromāts.

aizbraucis

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.