November 2023   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

apļi

Posted on 2008.02.28 at 18:46
garastāvoklis: noguris
pašlaik skan: tori amos - cloud on my tongue
tikko atklāju, ka manas iegādātās lupatas žetonvakaram ne pēc kā neizskatās. izkrāmēju visu skapi, lai atrastu ko citu velkamu virs svārkiem, un sapratu, ka man nav nekā smuki svinīga. tādos brīžos liekas, ka viss, ko uzvelku, izskatās riebīgi. turklāt nezinu, ko iesākt ar matiem. varētu nodzīt uz nullīti vai nokrāsot zaļus, tad vismaz neviens nepievērstu uzmanību manam apģērbam :D
vienkārši neesmu radīta svētkiem.

un vispār - rītdiena ir ļoti mistiska diena. kad noplēšamajā kalendārā ieraudzīju, ka rīt nevienam nav vārda dienas, domāju, ka kaut kas viņiem tur nogļukojis. kad arī citos kalendāros ieraudzīju pilnīgi tukšu dienu, sapratu, ka 29. februāris taču ir īpašais datums, kurš citus gadus nemaz mūs neaplaimo ar savu klātbūtni. būtu jocīgi dzimšanas dienu svinēt katru otro gadu.

vai kāds nezin, kur nopirkt šādas krāsas biezos aizkarus?

Comments:


ANNA + АИИА
[info]nenoteiksme at 2008-02-28 18:58 (link)
laboju: man šķiet, ka katru ceturto gadu. taču viņi noveco lēnāk. :))
jāā, un žetonvakars ir viena trakoti liela ķēpa. pat nezinu, ko lai iesaku, vien varu padalīties savā nedēļu vecajā pieredzē. :D

par aizkariem - palūko Lielgabalu ielas milzīgajā audumu bodē. Tur kādu laiku visādus aizkaru kankarus varēja pa smukām cenām iepirkt.
astro
[info]sons at 2008-02-28 19:07 (link)
hmm, paldies par labojumu, man jau likās, ka gluži katru otro gadu nav :))
jāā, un kāda ir Tava nedēļu vecā pieredze? nu, īstenībā man vajadzētu vienīgi iegādāt kādu glītu melnu blūzi, un būtu labi, jo svārki man ir. bet tik ļoti negribas rīt vazāties pa veikaliem! pie friziera neiešu pavisam noteikti, lieka izšķērdība, manuprāt.
Lielgabalu ielā jau skatīju, bet tur nedabūju nekā no cerētā :(
ANNA + АИИА
[info]nenoteiksme at 2008-02-28 19:32 (link)
ēī, bet kāpēc ne kleitu? tās taču ir tīīīīk jaukas. :)
par žetonvakaru ir tā.. tici man: viss, kam vien būs iespēja noiet greizi, tā arī darīs. pēkšņi saplīsīs zeķubikses, tāpat arī rezerves, kurpes būs par lielu, frizūra izjuks, svārki nepiedienīgi atirs, pēkšņi attapsies, ka uznāciena brīdī neesi pie savas klases, taču beigsies viss ļoti labi! :D
lāābjaulāāb, tik traki varbūt arī nebūs, bet galvenais ir nepazaudēt - khe, khe - mieru. Jā, un pie friziera nudien nav vērts iet, jo man bija tieši tā, kā minēju mazliet augstāk.

Jā, ja šausmīgi negribas vazāties pa veikāliem, tad gluži vai varu aizdot melnu blūzīti! :D [vispār kuššu, man tik ļoti patīk runāt par tādām lietām.. traks var palikt]

par aizkariem --> Tērbatas ielā, man šķiet, ir kaudze ar visādām bodītēm. Vismaz tas man tradicionālais maršruts, ja meklēju kādu nebūt audumu.
astro
[info]sons at 2008-02-28 20:40 (link)
bija doma par kleitu, bet kaut kā nevarēju atrast tādu, kas man patiktu tā ļoti un dikti un pa īstam, tāpēc paliku pie svārkiem.
ahh, nu es arī ceru, ka tomēr beigās viss būs labi :D sadzeršos pretstresa kapsuliņas :D
lielum liels paldies par piedāvājumu izlīdzēt, bet biju tikko aizskrējusi pie mammas un izraku no viņas skapja šo to tīri vai velkamu un pat smuku! tā ka pat nevajadzēs veikaloties. hehe, mums te tādas kārtīgās meiteņu sarunas izvēršas ;D
oki, būs jāpaklaiņo pa Tērbatas ielu.

p.s. tikko laika ziņu vīrietītis pa lnt pārteicās un pateica, ka gaidāmi +14 grādi (pēc tam gan savu kļūdu laboja uz + 4), būtu jau jauki (:
ANNA + АИИА
[info]nenoteiksme at 2008-02-28 20:54 (link)
Vāāāī, bet meiteniskās sarunās mēdz būt nu tīīīk garšīgas! :) Pat man patīk. Un varētu tā ilgi un dikti runāt par smukumlietiņām.
[bezgalmīļas laika ziņas. bet nav ko daudz. pienāks diena arī plus četrpadsmit, plus četrdesm..tfu :D]

Šausmīgjauku žetonvakaru! Tā lieta vienkārši ir jānodara, pēc tam varēs griezt balles valšus uz nebēdu. ;)
astro
[info]sons at 2008-02-28 21:07 (link)
:) šausmīgliels paldies! vienīgā skāde, ka mums pēc tam balles nebūs. mums vispār viss tā - bez liekām ceremonijām, piemēram, es labprāt būtu iesaistījusies liela priekšnesuma izveidošanā, kādi bieži top citās skolās, bet mums vienīgā ievērības cienīgā lieta būs filma, kuru tiešām filmējām apm. mēnesi (sastāv no mazām epizodītēm - reklāmu parodijām ar iepītu skolas dzīvi), bet pats priekšnesums sastāvēs tikai no vienas dziesmas :D bet nu, gan jau būs labi tāpat. balle (un man viņu atkal būs jāorganizē, ak vai) mums būs pēc pāris nedēļām. padomju laiku stilā. + vēl pasākums "dziedi ar skolotāju". tas, cerams, ar uzviju aizvietos žetonvakara balles trūkumu :))
ANNA + АИИА
[info]nenoteiksme at 2008-02-28 21:14 (link)
Jums nebūs tradicionālās izrādes? Vai vismaz mūzikla? :(
Bet visu atsver filma. Nu, vismaz man tā šķiet. :D
Starp citu, tā pēc-tam-kaut-kad balle solās pārsist mūsējo! :D [galu galā novēlu, lai arī tas izdodas!]
astro
[info]sons at 2008-02-28 21:21 (link)
mnē, šķiet, ka mūsu skolā izrāde vai mūzikls (ļoti diemžēl) nemaz nav tradicionāla parādība :/ vismaz pēdējos gados ne. bet es arī ceru, ka tas marta pasākums būs ievērības cienīgs, vismaz nebūs problēmas ar kleitas atrašanu, atliks palūkoties omītes skapja dziļumos un būšu Back In USSR :D
^^
[info]anb at 2008-02-28 23:15 (link)
eeu, tev riit zhetonvakars? shodien? riit?:)
astro
[info]sons at 2008-02-28 23:30 (link)
rīt! NĀC! 18.00 A. Čaka 102, trešajā stāvā :D nāc ātrāk, lai var apsēsties!
^^
[info]anb at 2008-02-29 00:38 (link)
es neevaru, man darbs. njerr
Previous Entry  Next Entry