Sonea

Komentāri

Info

Name
Sonea

#11 // Negaidītas satikšanās un piparkūkas.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
„Twilight” filma bija ļoti laba, lai gan ar smagām atkāpēm no oriģinālā sižeta. Un drusku žēl, ka Alises loma bija šeit tik nenozīmīga, tomēr atzīstu, tāda tā ir arī grāmatā, vismaz salīdzinājumā ar Alises lomu „New Moon”. Tāpēc nesūdzēšos. Filma bija jauka. Kas mani pārsteidza, bija tas, ka Artūrs teica, ka viņam arī esot patikusi. Nu bet prieks.

 Un tā iešana mājās bija smieklīga, pat traģikomiska. Vispirms Baiba un Grēte ar savu divdomīgo „āāā”, pēc tam Avena ar savu šokēto sejas izteiksmi. XD Jā, cik Rīga patiesībā ir maza, nemaz nevar tā iet un nevienu nesatikt. Man ir aizdomas, ka pirmdien būs kaut kāda nelāga ņemšanās, ja ne no citiem, tad vismaz no Avenas puses noteikti.

Šodien anglenē radās burvīgs eifēmisms/polit-un-visādi-citādi-korekta forma vārdam „fail” kas tapa TOKa iespaidā – „incomplete success”.

Beidzot man ir patiešām sācies Ziemassvētku laiks. Tikko uzcepu piparkūkas. Un tik garšīgas! Tiesa gan, pirmo pannu sadedzināju, bet pārējās ļoti labas ir. Tagad tik sēžu un graužu piparkūkas.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba