Sonea

#8

Info

Name
Sonea

#8

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Absolūti burvīgi-pārsteidzoši-briesmīgi-sniegaini-debešķīgi-saldējumīgi-slidena diena!


> Burvīga visu zemāk minēto, kā arī vēl citu iemeslu dēļ.

> Pārsteidzoša tāpēc, ka es jau biju pilnīgi aizmirsusi par to bioloģijas olimpiādi un, lai gan rezultāti jau labu laiku stāvēja pielikti pie dēļa, man nebija ne mazākās nojausmas par savu vietu līdz pat šodienas pēcpusdienai, kad pie manis pienāca Artiņa un sāka runāt kaut ko par rajonu un ceturto decembri.

> Briesmīga tāpēc, ka man arvien nav pabeigta vēstures prezentācija. Nu labi, būšu godīga, nav nemaz iesākta. Varu droši teikt – sveika, negulētā nakts.

> Sniegaina – tas jau nu gan ir obvious, tā ka bez komentāriem.

> Debešķīga tāpēc, ka, lai gan tas sniegs ir slapjš un auksts, viņš tiešām izskatās neizturami skaists un visa diena tā baltuma, kas ir visapkārt, dēļ kļūst šķietami gaišāka. Un es veikalā pārdevējai novēlēju priecīgus Ziemassvētkus.

> Saldējumīga. Jā šī diena bija saldējumīga. Jo es pierādīju, ka tas, ka, ja ledaini aukstās nosalušās rokās paņem saldējumu, tad tas liekas silts, ir tikai mīts. Tā nav. Nopirku saldējumu. Turēju rokā. Un nevis tas man likās silts, bet es vienkārši nejutu, ka es vispār kaut ko rokās turu. Nu labi, ar vienu eksperimentu jau teoriju nevar apgāzt, iespējams, ka rokas nevajadzēja tik traki nosaldēt, lai vispār vairs neko nejustu. Bet vispār es atklāju, ka man atkal garšo saldējums! ^_^

> Slidena dēļ manas izcili tizlās iegāšanās kupenā jau no paša rīta tik tikko izejot no mājas. Jā, tas tiešām ir neforšs dienas sākums. Nevarētu teikt, ka dievinu to sajūtu, kā starp kaklu un jaku lēnām kūst sniegs.

 

Un visiem priecīgus Ziemassvētkus!

Powered by Sviesta Ciba