Soikina muldētava - Komentāri
Gudri d*** nav malku cirst.
soikins
Kā tas ir "akas vietu parādīja pilnīgi precīzi"? Bija tikai viena iespējamā akas vieta un visas citas būtu pilnīgi neprecīzas vai daļēji neprecīzas? Kāda bija varbūtība, ka viņš kļūdīsies?
Visi līdzšinējie kontrolētie "double-blind" eksperimenti parāda to, ka nevienam vēl ar rīkstītēm nav izdevies atrast ūdeni, kas liek mums domāt, ka ar rīkstītēm nav iespējams ūdeni atrast. Protams, ja rīkstnieks iepriekš zina, kur ir ūdens, tad gan rīkstītes griežas ellīgi labi. Kas psihologiem ļauj pētīt "idiomotora" efektu.

Kas attiecas uz "spriegumiem", tad es saprotu, ka runa visticamākais bija par tektonisko kustību radītajiem spriegumiem, bet man bija grūti saprast kāds mehāniskiem spriegumiem sakars ar manu veselību? Kā zemes slāņu kustības ietekmē manu veselību?

"Vārdu sakot, tāpēc, ka kaut ko nav izpētījuši britu zinātnieki, nav pamata uzskatīt, ka minētā parādība neeksistē."
Nē nav, bet kamēr nav sniegti pierādījumi parādības eksistencei, nav arī pamata uzskatīt, ka tā eksistē, nemaz nerunājot par tās efektu pētīšanu.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Profils
soikins
User: [info]soikins
Name: soikins
Kalendārs
Back Janvāris 2010
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало./ Два важных правила запомни для начала:/ Ты лучше голодай, чем что попало есть,/ И лучше будь один, чем вместе с кем попало. /Омар Хайям/