Soikina muldētava - Komentāri
Gudri d*** nav malku cirst.
soikins
Interesanti, ka tik dažādas definīcijas ir tām āderēm. Vieni apgalvo, ka āderes ir pazemes upes (zinātniekiem gan vēl vajadzētu atklāt tādu eksistenci) un ar rīkstītēm var atklāt to atrašanās vietu, tādējādi nosakot labāko akas vietu. Vēl citi stāsta, ka āderes ir kaut kādas nekonkrētas un zinātniekiem nepazīstamas enerģijas krustpunkti, kas ietekmē cilvēku veselību. Vēl daži apgalvo, ka ar rīkstītēm spējot atrast dārgmetālus utml.

Dīvaini, ka vienīgais instruments ar kuru visus šos fenomenus varot konstatēt esot rīkstītes. Protams, arī visos līdzšinējos zinātniskajos testos nabaga rīkstnieki ir izgāzušies un nav spējuši atrast nedz ūdeni, nedz dārgmetālus, bet tas, protams, netraucē "āderēm būt dabaszinātņu programmā". No sākuma vajadzētu fenomenu konstatēt un pēc tam skaidrot. Vēl nevienam nav izdevies konstatēt, ka ar rīkstīšu palīdzību var vispār kaut ko atrast.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Profils
soikins
User: [info]soikins
Name: soikins
Kalendārs
Back Janvāris 2010
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало./ Два важных правила запомни для начала:/ Ты лучше голодай, чем что попало есть,/ И лучше будь один, чем вместе с кем попало. /Омар Хайям/