Soikina muldētava - Komentāri
Gudri d*** nav malku cirst.
soikins
Ezotērika ir zinātne
To, ka ezotēriķi ir ļoti izglītoti un zinātniski orientēti cilvēki, es jau sen zināju. Gandrīz katrā diskusijā agrāk vai vēlāk tiks pieminēta "enerģija" un tās vibrācijas. Savās ezotēriķu pērļu raktuvēs uzgāju ļoti interesantu "zinātnisku" komentāru no kāda ezotēriķa. Autors izsaka cerību, ka cilvēki ar zinātnisku uztveri sapratīs. Vai Jūs esat ar zinātnisku uztveri?

"Esmu domājis, kā pašreiz notiek atlase starp labo un ļauno..Un izdomāju lūk ko...Tga dabas vibrācijas palēnām kāpinās, cilvēki kuru vibrācijas ir pietiekoši auxtas ir aptuvenā rezonansē ar dabu. Kad daba lēnām kāpina vibrācijas, cilvēka vibrācijas palēnām kāpj līdzi.. jo lielāka rezonanse ar dabu, jo mazāk cilvēki izjūt diskomfortu. Kad daba velk līdzi cilvēka vibrācijas, cilvēkam sākas visādas diskomforta sajūtas, jo rezonanse samazinās..Ja piem cilvēka vibrācijas netiek līdz dabas vibrāciju kāpumam, rodas lielāx un lielāx diskomforts - rezonanses trūkums - līdz cilvēka vibrācijas iziet ārpus dabas vibrāciju spektra un rezonanses vispār nau - tie cilvēki kuru vibrācijas nau rezonansē ar dabas vibrācijām pamazām degenerējas un viņu vibrācijas sarūk, jo daba vairs neuztur cilvēkam vibrāciju pastiprinošo rezonansi.. Ceru ka vismaz cilvēki ar zinātnisku uztveri sapratīs ;)"
Un nedaudz vēlāk detalizetāks superteorijas skaidrojums:
"vibrācija sastāv no amplitūdas un no frekvences...tga mainaas frekvence - paliek lielaaka.. lai saprastu rezonanses jēgu pilnīgāk, vaig saprast radioelektroniku. cilvēks ir kā pašindicējošais kontūrs - kondensatora lomu spēlē zeme, indukcijas spoles lomu spēlē cilvēx.. daba spēlē radioviļņu lomu, kas inducē kontūrā strāvu.. ja daba palielina radioviļņu frekvenci, tad lai inducētu kontūrā strāvu ir vai nu jāsamazina kondensatora kapacitāte, vai arī jāsamazina spoles induktivitāte proporcionāli frekvences pieaugumam.. zeme, samazina savu kapacitāti, bet ja cilvēx nespēj pārregulēt savu indukcijas spoli, tad viņā vairs neinducējas strāva un viņš paliek bez enerģijas... Protams kondensators, indukcijas spole un elektriskā strāva ir tikai principa piemērs, runa iet par citām enerģijām, bet princips paliek viens. Uzraxtīju gandrīz tikpat sarežģītu textu kā tu, tikai ar zinātniskās ticamības momentu ;)"

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Profils
soikins
User: [info]soikins
Name: soikins
Kalendārs
Back Janvāris 2010
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало./ Два важных правила запомни для начала:/ Ты лучше голодай, чем что попало есть,/ И лучше будь один, чем вместе с кем попало. /Омар Хайям/