Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - nošķeltas piramīdas tilpums.. [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nošķeltas piramīdas tilpums.. [May. 18th, 2007|11:53 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Mood |hyper]
[Current Music |what? where? when?]

emociju overload.. šodiena bija neparasta, skaista un viegla.. -> ideāla..

skola: Pirmā stunda - mājas lasīšana.. nu tā.. īpaši lasījusi nebiju, tik tā izskrēju cauri textam.. jo vakar tik ap šo pašu laiku (pusnakti) atradu grāmatu.. nebiju paraxtījusi arī atklātnītes.. tāpēc ar to sevi arī nodarbināju.. Šīravai jau vajadzēja ik pa brīdim pārliecināties, ka sekoju līdzi textam.. un viņa lūdza mani lasīt.. bet nepanākusi savu teica: "Danke, Sofia.." starpbrīdī apsveicu Inesi, tulpītes & uoboljiu sultys.. Otro vācu valodu vispār neatceros.. ko es darīju? it kā kko arī pierakstīju.. bet līdzi tč nesekoju.. lasīju Zentas Mauriņas "Dzintargraudus".. Tad sekoja divas matemātikas pie Zicanusa Letalusa Totenmachera.. pie tam vēl kopā ar Daugavpili.. pirmajā (algebra) bija darbelītis par ciklometiskajām f-ām.. tas jau nekas, ka nebiju ne uz vienu no stundām, kur viņš to skaidroja.. }:] otrajā matemātikā bija gatavošanās ģeometrijas pārcelšanai.. bet tāda nekāda.. šoreiz testa daļā bija divas kļūdas.. :p viena izrietēja no otras, bet joprojām neesmu izpratusi. slikti.. toties otrā daļa bija perfekta un samērā ātra..
tad pusdienu starpbrīdis.. bijām universitātē.. ar Madaru rakstījām sev English activities (kas, pateicoties Bartelim, kurš no mums jau atvadījās ;( bet solījās būt Latvija atkal pēc 2iem gadiem, stipri vien sita TIKAI uz mēmo šovu).. angļu valoda, kā mēs tos vārdiņus rādījām.. tas bija jautri - virgin, HIV, tornado, Arnold Schwarzneger, Pamela Anderson, Spiderman, Batman, ass, stress busters, slow motion, die slowly, under stress, Brad Pitt, blender, scissors, cheburashka, blender, Jack Sparrow, earthquake.. u.t.t. u.t.j. smieklīgi.. 45 min aizlidoja.. tad mums nosauca atzīmes.. otrās angļu valodas nebija, jo skolotāja gāja dziedāt.. tāpēc kafejnīcā turpinājām mēmo šovu: mature peacock, George Clooney (Saša tik labi parādīja ar "No Martini, No party"), Beatles, James Bond.. :) tad meitenes atnesa man ūberstilīgu dāvanu (jā, pirms tam Ilze mani izvadāja pa pusskolu - "ejam pie Barteļa.. hmm viņa te nav.. ejam pie Šīravas. nē, neejam iekšā es negribu. āā.. Bartelis teica, ka, ja vinš nav klasē, tad ir bibliotēkā.. (tur notika kārtējā atvadīšanās))..
nu jā par dāvanu - TWISTERS!! Jū hū.. un 3 litru ābolu sula.. nefiltrētā, ar visiem biezumiem.. :) un super etiķeti:

Sastāvs: visiem labi zināmais + ...

Lietošanas instrukcija: tā pati..

Blakusparādības: Pārmērīga lietošana var kaitēt Jūsu veselībai, izraisot tukšus smieklus, halucinācijas un personības dalīšanos..

Izlietot līdz: vakardienai..

made bei uns :)

un vēl klāt nāca atklātne ar Mātes Terēzes vārdiem..

tad bija 12.o pēdējais zvans.. ar stilīgu mūziku.. :P nu jā.. tad neaizgājām uz matemātiku.. mēs ar meitenēm devāmies taisnā ceļā uz staciju.. Madara bija "akla" un man uzticējās.. no Vācijas vēstniecības līdz pat stacijai.. yeah.. nopirkām biļetes.. Emīls kārtējo reizi izrādīja savu galantumu.. tas bija pat pārāk mīļi, kā viņš to pasniedza (Rīga - Jaunogre) aww.. tāds džentelmenis.. :))
satiku Lanu.. hmm..

Bulduri.. pāris kvartāli bizošanas ar kājām, un bijām klāt - Līvu akvaparks.. :) Tur mēs pavadījām 4 brīnišķīgas stundas, kas lika aizmirst par skolu, laiku un visu pārējo.. no sākuma trubas.. Annas spiegšana, Ciba trijatā.. melnā go kafija.. u.c. viļņi, masāžas.. aromātiskas pirtis (lavanda un piparmētra), par kurām daži nemaz tā neiefanoja.. beigās arī saldējuma koktēļu dzeršana iekš džakūzī (koktēļi: zemeņu-šokolādes, medus rieksts un Nu pogodi!).. man vēl lietussardziņš ir matos.. :P tur arī rādījām mēmo šovu tālāk.. ieklemmējās.. :D laulātais pāris, kam paveicās sēdēt kopā ar mums ik pa laikam iesmējās.. vārdi: Bārbija nāriņa, cirvīšu teorēma, zilacainais Mikijs, nošķelta piramīda, Lord of the Rings III, vīngliemezis un citas muļķības.. tā pilnīgā chillā 4 stundas..
gājām uz pludmali, visu nopirkto paiku apēdām pa ceļam.. izņemot selgas cepumus..
pludmale.. ūdans ledains, smiltis samērā aukstas, bet anyway basām kājām.. kā jūs domājat KAS??? -> Mēmais šovs (Dima Bilans, Halinka, Vējiem līdzi, Regīna Šīrava vada dsd, degoša šņabja glāze, K. bučojas ar melno cērmi, pievilkt ar lasso mēnesi, uz pakaļas ieplīsusi vīle, Mr. Darcy, Gastons, Skaistule un Briesmonis, melnais stārķis lido vēzienlidojumā, Zicāna sieva, sumo cīkstītājs, pūpolsvētdiena.. (jā, atmiņa sākusi mani pievilt, saraxts ik pa laikam tiks papildināts)..
gaidot vilcienu uz perona, spelējām "Es zinu vienu vārdu..." tur ar tādi VĀRDI bija.. :D
Zasulauks, kāpju ārā uz dzirdu ausij tik tīkamo: "Līdz rītdienai!"

p.s. pati spilgtākā, foršākā, superīgākā vārda diena 4 ever.. :)))))
LinkLeave a comment