Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - Lietuviškas braucienas (īsais variants) [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Lietuviškas braucienas (īsais variants) [Apr. 24th, 2007|01:53 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Mood |tired]
[Current Music |Sovereign's servant]

4.diena
autobuss, 16:00 takši.. 17:00 Gētes institūtā iepazīšanās..
tad 18:00 vakariņas (zupa, otrais un saldais.. (baroja mūs gandrīz vai 5 reizes dienā.. tas bija smagi) es tač nevarēju iet uz viešbuti.. pa ielām varēja staigāt minimums trijatā.. tāpēc vilku līdz Inesi un Lindu.. un Girtas arī nāca.. un bija viens igauņu puisis arī.. tāds lohs.. izstaigājām lielāko daļo vecpilsētas.. es visus vadīju.. man bija karte.. biju staigāšanas entuziaste..

5.diena
viešbutī iemitinājās karate džeki.. viņi naktīs trennējās un zvanīja uz nummuriem.. izgulējos, kā sen nebiju gulējusi.. 9:00 cēlos.. tad brokastis.. sniega vētra.. un 10:00 sākās seminārs.. ar pusdienām un divām kafē pauzēm tas ilga līdz 18:00, kad bija vakariņas.. pēc kurām ar Inesi un Lindu devāmies meklēt, kur var samainīt naudu.. visas bankas taisās ciet 17:00 great.. izvilkāmies cauri visai pilsētai.. viņas neticēja, manām kartes spējām.. cauri kkādai maskačkai.. atradām stotis(sniga):P satikās leišu jaunekļus.. viņi kko teica, nācās atbildēt "mēs neprotam jūsu valodu".. bēdīgi.. kkur 22 bijām viešbutī.. (vēlākais drīkstēja ierasties 24:00)

6.diena
ar trakumsērgu apsēstās latviešu meitenes (ar aizdomīgu reputāciju un smieklu lekmēm).. 7:00 bija brokastīs.. un tad gāja kāpt trīs krustu kalnā.. uz nodarbībām ieradās 9:00, kad GI vēl bija ciet.. tad sala.. gājās pēc kavas.. tad sildījāmies pie uzraxta "Faustas".. nodarbības no 10iem līdz 18iem.. (kā jau parasti) tad ar musu draudzenēm lietuvietēm braucām uz akropoli.. to, ko man pie mājas cels.. forša.. tur slidotava un kino, un veikali.. man patika viešbutī 22:40.. tad tusiņš numurā.. un "Aijas" publiskā lasīšana.

7.diena
braucām uz Druskininkai.. ekskursija.. Grūto parkas .. kādas 100 Ļeņina pieminekļu bildes.. kārtis ar Ļeņinu, Staļinu u.c. un Spielplatz.. visi, protams, par mums smējās.. neviens vairak uiz Spielplatz negāja.. Latvieši bija paši labākie.. padomju ēdiens un citas interesantas lietas.. tad kūrorts.. tad sapirkām ābolu sulu.. un kukurūzas nūjiņas glazūrā un taisījām ābolu suliņas vakaru.. tas bija vnk unikāls.. gulēšana uz grīdas un raustīšanās no smiekliem - galvenā sastāvdaļa.. slimi.. likās, ka nomiršu no smiekliem..

1.diena
no rīta vēl viens kāpiens uz to Krustu kalnu.. šoreiz ar puišiem.. tas igaunis, gan bija idiots.. mēs ar Inesi nogulējām.. vsp smieklīgi.. tad seminārs atkal līdz 18o.. tad vakariņas.. šašliks un saldējums.. (ā.. 6.dien bija lietuviešu nacionālā virtuve.. ak dievs.. D: tas bija drausmīgi.. galvenais, ka visiem vislaik bija hunger.. a mums smieklu lēkmes par to)
tad aizbraucām uz bowlingu.. saliku girtasu.. un arī mūsu treneri.. par igauni nerunājot.. viņi bija ļoti bēdīgi.. tad atkal bija ouboliu sultys vakaras.. vnk ā.. līdz 2:00.. gulēšana un alfabēta dziedāšana noslēdza mūsu pasākumu..

šodiena
cēlos 6:20.. tad busiņš.. kurš veda mūs uz lidostu, kad vajadzēja uz auto ostu.. gandrīz nokavējām autobusu uz Rīgu.. tur ar sastrēgumi.. vēl teicva, ka mūsu biļetes neder.. bet galu galā sanāca kkāds bardaks.. samaksāts bija citai firmai.. a mūs veda šī.. un vsp murgs.. bet beidzot mājās.. ta kā ir great..

p.s. protams lietuviešu televīzija ir stilīga - gigantiškas žiurkes..
LinkLeave a comment