Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

sobrid - Post a comment

[info]sobridApr. 16th, 2019 03:03 pm Par kaķiem

Tagad būs tā:
Pirmīt rakstīju par tiem kaķiem. Melnajiem. Šodien atkal viens pārmauca pāri ceļam. Nekas neierasts manā gadījumā, protams. BET! Tas nebija mans rajons!!! Wtf.
Tātad.
Turpmāk atkaitīšos šeit par katru manu ceļu sķērsojošo melno kaķi. Ja jūs, kaķi, šo lasāt - ļoti labi. Pacentieties izbojāt manu plānu un beidziet vienreiz šito ieradumu. Tas jums kā tāda atkarība vai kā?
Vobšem - es būšu ieguvējs jebkurā gadījumā. Ja statistika smuki krāsies, tas būs kā tāds apstiprinājums tam, ka ar mani melnie kaķi notiek savādi bieži. Vismaz tas tad būs kaut kā zinātniski konstatēts, un interesenti varēs pētīt. Vai nepētīt. Bet vismaz būs, ko nepētīt. Ja tā izrādīsies tikai mana iedoma - arī labi - tas, savukārt, nozīmētu, ka nekādi sūda kaķi manas gaitas vairs bieži vai reti nemaz nešķērso.
Kaķi? Dzirdat? Es eju ielās nu jau citādāks nekā parasti. Esmu sagatavojies. Tagad divkārt apsveriet, vai ir vērts skriet. Uzskatiet, ka šis ieraksts ir verbāls melnais kaķis, kas pārskrien pāri visu jūsu nodomu ceļiem tur, kur eju es.

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: