Tas viss ir štrunts - OMG OMG OMG

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

June 14th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:54 am - OMG OMG OMG

(41 comments | Leave a comment)

Comments:


From:[info]redrum
Date:June 15th, 2006 - 04:05 pm
(Link)
4) metallica vairāk balstās uz veciem lauriem, bet RHCP turpina radīt paliekošas vērtības.
[User Picture]
From:[info]madevil
Date:June 15th, 2006 - 09:28 pm
(Link)
lol :))))) nu jaa, paliekoshaas veertiibas kuras tiek nodrilleetas radio chaartos paaris meeneshus un tad atkal viss :D and don't get me wrong - vinju jaunais 2 disku albuums nav slikts, bet kaadas veel veertiibas ? peec 90-tajiem vispaar vairs nav labas muuzikas. tieshi taapat arii RHCP veertiibas ir palikushas '99. it's all been done.

un ko noziimee nevelk kaa 10 gadus atpakalj ? wtf. kopsh 1992. nav bijis neviens thrash albuums vinjiem. kaada veel runa par graiziishanu ? thou konchos vinji paarsvaraa vienmeer ir nodevushi aarpraataa kvalitatiivi (par hetfielda vokaalu gan vareetu striideeties) un kaa zinaams ieraksts pilniigi neko neizsaka, ja tu nemaaki speeleet dziivajaa.
un ja reiz ir veelme saliidzinaat gjitaaristus - neviens no abiem vinjiem individuaali nav ne tuvu gjitaarspeeles augshgalam. un tikai nevajag tagad murgot, ka "zaagjii jau nav tur nekaadas tehnikas, bliez tik".
kaada dirsaa shkjirba cik cilveeku ir koncii ?!
From:[info]redrum
Date:June 16th, 2006 - 12:52 am
(Link)
RHCP jaunais albūms tiešām ir labs ko gan nevar teikt par Metallica St. Anger. Par Hammett - viņš St. Anger gandrīz vispār nevienu soliņu neiespēlēja, kas gan ir diezgan dīvaini un par daudz ko liecina. Akordus nozāģēt var jebkurš, soļoties gan nav tik vienkārši itsevišķi tādos apmēros kā šams to darija pirmstam.

Nesaprotu kurus divus ģitāristus tu gribi salīdzināt. Es pirmstam Flea un Hammettu salīdzināju, lai gan viens ir basists un otrs ir ģitārists.
[User Picture]
From:[info]madevil
Date:June 16th, 2006 - 09:34 am
(Link)
veciit, tev jau ir veelme saliidzinaat :) kautvai par tiem pashiem albuumiem :D kaada shkjirba kaads albuums, as long as dziivajaa maak speeleet.
bet nu kaa var noprast - esi baiss muuzikjis un tad jau zini lietu... ko nu es te daudz :)

> Go to Top
Sviesta Ciba