Snorke's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, May 22nd, 2014

    Time Event
    9:32a
    vajag kaadam pasuudzeeties
    a man tikko ielikaas pakaljaa - pie krustojuma, kameer es godiigi laizu garaam brauceejus - baac ! Trieciens no muguras, ottreiz jau piedziivoju, sajuuta riebiiga, skriemelji noturas vietas, bet nu galva atraujas drusku no spranda. etikete tadaa: janobrauc malaa, jaakapaj aaraa, jaapluuko zaudejumi, nu ir bojaajumi man, es tiesaam nezinu - vai svaigi vai veci. Pretii meitietis baltaa treninjteerpaa (!), uzstaaj, ka man nekas nevarot buut, jo vinas bamperim nekas nav. Logika dzelzaina.
    Un es ko - lasciamo perdere, nu taa teikt, ejiet ellee, un aizbraucu.
    Nu man tik loti negribeejaas sttaties attieciibas ar italju apdrosinaasau, ar so balto treninjteerpu un visaam formaam un veidlapaam un telefonzvaniem itaalju meelee un ,,, man tas ir bijis, ticiet man.

    Taa teikt, jauki iesaakusies diena. laikam iesu uz kapucino un kruasaanu, pie vella dieetu, cukurs asiniis man vajadziigs. galva saap, cerams, ka nav visi skriemelji satriekti cupaa.

    PS raudiens to naak par savu stulbumu. Nu, galvenais, es tlk itaaliski it ka maaku, bet saadaa situaacija, ziniet kaa, kursos jau nemaaca: juus man tikko ielikaaties pakaaljaa taa, ka gandriz pa priekseejo stiklu izmaavos !

    PPS sirdnam arii incidents, tik veiksmiigaaks kaa man. Sveiciens satiksmes negadijumu dalibniekiem !

    << Previous Day 2014/05/22
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba